To je to što me zanima!

U videu fantastično objasnili promjene u novoj sezoni F1

Prva utrka dala je naslutiti da bi nova sezona mogla biti jedna od najzanimljivijih u posljednjih nekoliko godina. Puno je promjena, novih pravila, vozača, ograničenja...
Vidi originalni članak

Već je prva utrka Formule 1 pokazala da će nova sezona biti izrazito zanimljiva. 'Oktanski cirkus' u novu je sezonu ušao s nizom promjena, a već na samom startu zasjala su i neka nova imena u svijetu Formule 1. 

Nova su pravila, novi, drugačiji bolidi, nova ograničenja, vozači... Ukratko, gotovo je sve promijenjeno i možemo očekivati da će ova sezona biti jedna od uzbudljivijih posljednjih godina.

Ljubitelji F1 itekako su znatiželjni kako će to sve izgledati, hoće li se Vettel prilagoditi novim pravilima i nastaviti vladati, ali i koje su promjene na bolidima u odnosu na prošlu sezonu. Sve to u samo tri minute videa fantastično je objasnila Red Bullova momčad...

Idi na 24sata

Komentari 28

  • ludom 24.03.2014.

    Mlađi vozači su srčaniji i "hrabriji", dok stariji voze više "ziheraški" i proračunato. To je normalna stvar u F1. Možda bi bilo bolje, da je manje elektronike, a da sve više ovisi o vozačkim sposobnostima. Formula 1 se mora pratiti uz ponešto znanja o tome sportu. Kada se to tako gleda, dosade nema.

  • đuro kojotovski 17.03.2014.

    kome je dosadno ne mora gledati.. ovo je moj najdraži sport i pratiti ću ga pa makar bicikle vozili sa turbo motorima.. a svi vi koji govorite da nikad nije bila lošija, da je užasan zvuk i izgled, gledajte badminton ili takve neke sportove a istinskim zaljubljenicima i fanaticima u F1 ostavite da gledaju ono što obožavaju i prestanite s time da je dosadno jer ste upravo vi dosadni s takvim komentarima..

  • libeluli 17.03.2014.

    Kako njemu nisu objasnili igru s gorivom???

Komentiraj...
Vidi sve komentare