To je to što me zanima!

U Vukovar dolazi Argentinac kojeg je trenirao Maradona!

Martin Robaina (21) najbolje se snalazi na pozicijama stopera i lijevog beka, a u Vukovar stiže iz argentinske Gimnasie y Esgrime, gdje mu je trener bio pokojni Diego Armando Maradona
Vidi originalni članak

Ako ćete kojim slučajem igrati Football Manager i odlučite dovesti Martína Robainu (21), nećete se previše usrećiti. Na skali od 1 do 100 ukupna ocjena mu je 45, uz tehničke sposobnosti stoji "very bad" ili jako loš, odnosno, kako bi se u nogometnom žargonu reklo, od tehnike ima samo televizor i perilicu. Malo bolji je u obrambenim aktivnostima gdje stoji "not bad", a brzina je "bad". 

To je uglavnom sve što možete pronaći o Martínu Robaini, Argentincu koji će od proljeća biti član HNK Vukovara. 

POGLEDAJTE VIDEO: Maradona na nebu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Od proljeća smo jači za 21-godišnjeg defenzivca Martina Robainu. Najbolje se snalazi na pozicijama stopera i lijevog beka, a ovaj Argentinac sa španjolskim državljanstvom u Vukovar stiže iz argentinske Gimnasie y Esgrime gdje mu je trener bio legendarni Diego Armando Maradona", stoji na službenoj Facebook stranici Vukovara.

Naravno, odmah ispod je dokumentirano poznanstvo Maradone i novog Vukovarca fotografijom s treninga. 

- Diego je najveći svih vremena - rekao je Robaina.

Robaina je već počeo učiti hrvatski jezik, a želja mu je zaigrati za neki hrvatski prvoligaški klub. Naravno, ako ima kvalitete, a to u ovom trenutku malo tko zna. 

Diego Armando Maradona bio je jedan od najvećih nogometaša u povijesti, no isto tako vjerojatno jedan od najočajnih trenera. S toliko poroka nije se mogao i nije htio koncentrirati isključivo na trenerski posao, pa je znao kasniti i preskakati treninge, zaboraviti ime protivnika i slične stvari. 

Da stvar bude gora, dali su mu i reprezentaciju Argentine u ruke, a onda ga odmah nakon SP-a 2010. u Južnoj Africi otjerali. Iako je u momčadi imao Messija, Agüera, Téveza, Higuaína, Di Maríju, u četvrtfinalu u Cape Townu izgubio je od Njemačke 4-0 i ispao. E, sad, što je uspio naučiti 21-godišnjeg Rabionu, vidjet ćemo...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 09.01.2021.

    Od Maradone je mogao samo šmrkanje naučiti!!!

  • 07.01.2021.

    to mu je otezavajuca okolnost.. maradona je bio nula od trenera..

  • aDaMeVidiBabo 07.01.2021.

    čekaj malo, i ovo je vijest sa uskličnikom na kraju hahahaha bože pomozi im

Komentiraj...
Vidi sve komentare