To je to što me zanima!

'U zatvoru su mi dali vazelin i četiri paketa prezervativa...'

Dođem u zatvor, a oni mi daju četiri kondoma i četiri paketa vazelina. Malo je reći da sam se zabrinuo, pričao je kroz smijeh Rosell, iako mu tih dana sigurno nije bilo do šale. Pomogao mu je Joan Besoli
Vidi originalni članak

Sandro Rosell (56) španjolski je biznismen koji je najpoznatiji po tome što je bio na čelu Barcelone od 2010. do 2014. Ipak, volio je tu i tamo nešto "smuljati" pa je dobio dvije godine zatvora zbog pranja novca. 

Nije dobio pravo na jamčevinu, odradio je svoju kaznu i iz zatvora izašao u veljači prošle godine. Na neko vrijeme se pritajio, a sad je s javnosti odlučio podijeliti iskustva iz robijaških dana.

- Dođem u zatvor, a oni mi daju četiri kondoma i četiri paketa vazelina. Malo je reći da sam se zabrinuo - pričao je kroz smijeh Rosell, iako mu tih dana sigurno nije bilo do šale.

- U zatvoru možete umrijeti kao osoba, ali i postati jači. Marta, moja supruga, bila je jaka i stup naše obitelji, izdržljivosti. Pomogli su mi i roditelji, braća i prijatelji. Moram spomenuti i Joana Besolija, bez njega ne bih to izdržao.

Besoli je veliki Rosellov prijatelj i nekadašnji suradnik. I on je jedno vrijeme proveo iza rešetaka. Zbog te velike afere Rosell je podnio ostavku na mjesto predsjednika Barcelone. U suzama se oprostio s klubom i suradnicima, a na njegovo mjesto došao je Josep Maria Bartomeu (57) čijim su radom navijači "blaugrane" silno nezadovoljni.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ja sam Ljubav,nisam Ljubo. 20.04.2020.

    Isti Allan Harper 😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare