To je to što me zanima!

Dinamo šokirao Ludogorec s dva gola u tri minute: Dino Perić spektakularno zabio iz voleja

Dinamo je pobijedio Ludogorec 2-1, a hrvatski prvak poveo je već u šestoj minuti maestralnim golom stopera Dina Perića. Drugi gol stigao je tri minute kasnije, a Ludogorec je u 22. minuti smanjio
Vidi originalni članak

Primanje glavom i volej lijevom nogom u sami donji desni kut u stilu prvoklasnog nogometnog španera za veliko slavlje nakon samo šest minuta. Početak iz snova.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo je slavio kod Ludogoreca (2-1) u trećem pretkolu Lige prvaka, a hrvatski prvak poveo je već u šestoj minuti maestralnim golom Dina Perića. 

Nakon nekoliko odbijanaca Mislav Oršić vratio je loptu u šesnaesterac Ludogoreca, Lauritsen je loptu dotaknuo glavom taman idealno za Perića. I u tome trenutku ukazao se Zinedine Zidane u njemu.

Primirio je loptu glavom, pričekao trenutak pa opalio lijevom nogom iz voleja pogodivši donji desni kut. Maestralan gol u stilu velemajstora i prvoklasnog golgetera.

Modri su nanjušili krv i žestoko napali Bugare, a samo tri minute kasnije eto i novog gola u mreži domaćina. Oršić je jurio po lijevoj strani pa uposlio Ljubičića koji se ubacio iza njega. Ubacio je oštru loptu u peterac, ali ona se odbila od golmana Padta i završila u mreži.

Prva dva gola pogledajte OVDJE

Dinamo je dominirao, mogao je vrlo lako i do trećeg gola, ali trenutak nepažnje i eto problema. U 22. minuti Tekpetey je smanjio na 2-1. Dobio je loptu na lijevoj strani, sjurio se u peterac, silovito gađao u prvi kut i lopta je od stative zakoprcala se u mreži. Livaković je mogao i bolje reagirati. 

Gol pogledajte OVDJE

Bugari su prijetili, Livaković je nekoliko puta spašavao, a srećom mreže su mirovale do kraja utakmice. Dinamo će pobjedu iz Razgrada pokušati potvrditi za tjedan dana kada je na rasporedu uzvrat na Maksimiru. 

POGLEDAJTE VIDEO: SAŠA MATIĆ O KOVAČIĆU I VIDI 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • maliplavi124 03.08.2022.

    i mi smo strepili jer livakovic i cacic su nam radili velike probleme

  • simplicije23 03.08.2022.

    ovaj gol Perića bi VAR poništio, igrač dinama Ademi u opsajdu i zaklanja pogled golmanu ... ali nema veze, neka naši idu dalje i pune koeficijent , bit će dana kad će sudit i kontra naših ...

  • Divlji labud 02.08.2022.

    Dinamo je plava lokomotiva... Gazi sve... Sta ce tek biti kad proradi parni stroj....

Komentiraj...
Vidi sve komentare