To je to što me zanima!

Rossi nakon pogibije najboljeg prijatelja: Gotovo je s utrkama!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Shrvan je Valentino Rossi nakon što je na VN Malezije poginuo Marco Simoncelli koji mu je bio poput brata. Rossi i Colin Edwards naletjeli su na nesretnog mladića
Vidi originalni članak

Neću se više utrkivati, navodno je rekao 34-godišnji višestruki svjetski prvak u motociklizmu Valentino Rossi. To je najavio svom menadžeru Vittu Guareschiju jer pred novinare nije imao snage izaći.

No njegov menadžer u bivšoj momčadi Yamahe, Davide Brivio rekao je kako to nije istina.

- To je apsolutna laž. Mnogi me pitaju hoće li se Rossi umiroviti. Žao mi je što uopće to moram objašnjavati  - napisao je na Twitteru Brivio.

Na Velikoj nagradi Malezije Simoncelli je izgubio nadzor nad motorom, a na njega su naletjeli Rossi i Edwards. Simoncelli je nakon udara ostao nepomično ležati na stazi, oživljavali su ga 45 minuta, ali nije mu bilo spasa. Preminuo je. Sic, kako su zvali Simoncellija, trebao je biti nasljednik Rossija.

- Ne shvaćam, ne vjerujem još. Neopisivo će mi nedostajati - napisao je na Twitteru Valentino Rossi.

Oni koji su bili u boksu s njim kažu da ne prestaje plakati, da je slomljen. Zato i ne čudi njegova navodna izjava da se više neće utrkivati pa potom i demantij bivšeg menadžera. 

Simoncelli je poginuo samo 13 mjeseci poslije Shoye Tomizawe (19) u San Marinu. Tomizawa je proklizao u zavoju te su ga pregazila dvojica motociklista, De Angelis i Reding.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • berlavi69 26.10.2011.

    na ovom linku možete pogledat njegov zadnji krug i borbu s bautistom,vidi se da je jako zelio pobjedu...RIP http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V_CNAYXbTCE#!

  • bašmijedobro 25.10.2011.

    svima onima koji kažu da MMA nije sport - a ovo kao jest ? više smrti ima u ronjenju, alpinizmu, motociklizmu i formuli

  • DraženPožarić 25.10.2011.

    Valentino Rossi nikad nije izjavio da će radi ove nesreće prestati voziti utrke. Evo njegovog demantija: to su objavili oni koji žele povećati nakladu. http://tv.repubblica.it/copertina/valentino-rossi-non-ho-mai-detto-che-smetto/79129?video

Komentiraj...
Vidi sve komentare