To je to što me zanima!

Duje sredio Leganés: Čop zabio i asistirao u pobjedi Sportinga

Duje Čop pokazao je da ima mirne živce kad je u 42. minuti realizirao penal za Sporting protiv Leganésa. Osim gola, upisao je i asistenciju na El Molinónu u pobjedi 2-1
Vidi originalni članak

Duje Čop pokazao je da je vrijeme prilagodbe u Sportingu za njega završilo. Nakon što je zabio prvijenac za klub iz Gijóna protiv Athletic Bilbaa prije tri tjedna, hrvatski reprezentativac odigrao je još jednu domaću utakmicu za pamćenje.

Čop je u 17. minuti asistirao veznjaku Sportinga Nachu Casesu za vodeći gol, a tri minute prije odlaska na odmor smireno je realizirao penal kojega je skrivio Timor faulom nad Víctorom Rodríguezom.

Napadaču Cagliarija na posudbi u Španjolskoj bio je to drugi gol sezone te deveti ukupno u Primeri. Prošle je sezone u dresu Málage sedam puta pogađao protivničku mrežu.

Diego Rico smanjio je zaostatak Leganésa na 2-1 u 58. minuti, ali rezultat se do kraja nije mijenjao. Sporting je tako sa sedam bodova pretekao Barcelonu i nalazi se na diobi drugog mjesta Primere sa Sevillom. Najbolji je to start u Primeri momčadi s El Molinóna nakon dugih 35 godina.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 17

  • Pobotchnick Leeyoobo 11.09.2016.

    duje ćaleta čop

  • strmi007 11.09.2016.

    naš najbolji napadač

  • komentator__Luka 11.09.2016.

    bravo čuje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare