To je to što me zanima!

Ubrzo će 34, a mirovina mu ni blizu: Simon produžio s Efesom

Simon je ove sezone s Efesom stigao sve do finala Eurolige, a tamo ih je svladao CSKA. No to je hrvatskom košarkašu bio prvi nastup na završnom turniru Eurolige
Vidi originalni članak

Dugogodišnji hrvatski reprezentativac, Krunoslav Simon, u lipnju će slaviti svoj 34. rođendan, a ovih dana produžio je ugovor s Efesom - i to na još dvije godine.

Simon je ove sezone s Efesom stigao sve do finala Eurolige, a tamo ih je svladao CSKA. Ipak, iskustvo mu može biti samo pozitivno s obzirom na to da je ovo hrvatskom košarkašu bio prvi Final Four nastup u karijeri.

- Što se mene tiče, odlično iskustvo. Mislim da je san svakog igrača da dođe do Final Foura i da tih pet dana bude dio svega toga na terenu i van terena. Kažem, sigurno vrhunac karijere. CSKA je jednostavno bio prejak u finalu. Mislim da su odigrali najbolju utakmicu u zadnjih pet-šest godina. Ne sjećam se da su odigrali tako dobro i zasluženo su osvojili - rekao je Simon za GOL.hr.

Vijest o njegovom produženju prenijela je na Instagramu sportska agencija Quorum, koju vode bivši hrvatski košarkaši, a danas agenti Davor Kus, Nikša Prkačin i Matej Mamić, koji je do ove jeseni bio jedan od čelnih ljudi Cedevite.

Hrvatski bek deset godina je proveo u Zagrebu, kratko vrijeme proveo u Španjolskoj, dvije sezone igrao za Lokomotiv Kuban, pa isto toliko za Milano, a od tada je u Efesu, u kojem će, čini se, ostati još neko vrijeme. Jer njemu su godine samo broj...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gunner19 27.05.2019.

    Cool

  • EchteLiebe 27.05.2019.

    Dobar i zahvalan igrač.

  • 27.05.2019.

    Moze on jos 5 g.

Komentiraj...
Vidi sve komentare