To je to što me zanima!

Udarac za Barišića u borbi za predsjednika Dinama: Njegov skupštinar podržao Zajeca...

Aktualni predsjednik Mirko Barišić ostao je bez jednog od 'svojih' 35 glasova, sasvim je jasno kako će Hrvoje Josip Balen u nedjelju podići ruku za Dinamovo proljeće i Velimira Zajeca.
Vidi originalni članak

Dinamo će za dva dana dobiti novog predsjednika. Hoće li to i dalje biti Mirko Barišić ili će čelni čovjek "modrih" postati Velimir Zajec? Sve je moguće, čini nam se kako će ta borba biti prilično zanimljiva i jako napeta. Dinamovi navijači, članovi kluba i javnost uvelike su na strani Zeke, Maksimir je i protiv PAOK-a rekao svoje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Velimir - skandirao je sjever.
- Zajec - odgovarali su uglas navijači sa zapada.

I prije same utakmice radili smo klasični "vox populi" s navijačima Dinama podno zapadne tribine. U toj smo priči ispitali devetoro ljudi, sedmorica su nam se izjasnili kao pristaše Zajeca, jedan je navijač (Dinamov povjerenik iz Sinja) poručio kako je i dalje za Barišića, dok je jedan rekao kako samo želi da cijela ova borba što prije završi, kako je njegov jedini interes - Dinamo.

Borba između Barišića i Zajeca se nastavlja. Zeko u četvrtak nije prihvatio poziv kluba, pa ogled s PAOK-om nije pratio iz svečane lože u društvu aktualne vlasti Dinama, već iz "normalne" lože gdje je sjedio pored glumca Emira Hadžihafizbegovića. A prije i poslije utakmice nastavila se borba za glasove, dva predsjednička kandidata žele dohvatiti 31 glas. 

Sve je jasnije kako Barišić neće na koncu zadržati "svojih" 35 glasova, njegovo se društvo polako raspada. Prvi koji je otišao na suprotnu stranu je Hrvoje Josip Balen, suvlasnik Algebre. Riječ je o čovjeku na kojeg je Barišić ozbiljno računao, a koji je na svom Facebook profilu podržao Dinamovo proljeće. I Velimira Zajeca. A čini nam se kako će takvih biti još...

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Kruno007 08.03.2024.

    Pa kaj je ovaj pračovjek normalan? Nek ide doma praunučad čuvat. Pa čovječe iamš 92 godine. Misliš da će Dinamo propasti bez tebe.

  • Slavonija.voli.Dinamooo!!! 08.03.2024.

    mislim da bi trebalo pojasniti skupštinarima da je podrška mumiji kao podrška živom lešu i da od toga dugoročno nema koristi. zajec i ekipa ne idu nigdje, a šta će oni kad mumija, neminovno, uskoro ili ne može više ili ga pokopaju napokon? ako misle na svoju budučnost u dinamu onda je jasno da se moraju odreči mumije, a sigurno se neće okupiti oko sekretarice, čak i ako mamić stoji iza nje (ili je na koljenima iza nje bio, kako ko voli već jel...).

  • Toma123 08.03.2024.

    Da je Barišić imalo pametan maknuo bi se sam i otišao u miru kao jedna legenda Dinama. Ovako se samo sramoti, a zna da nema šanse. Stari budi pametan i reci dosta je, pa do kada misliš raditi pobogu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare