To je to što me zanima!

Udarac za Hajduk na početku prvenstva: Jurić ne može igrati

Stanko Jurić, igrač Hajduka, ozlijedio se u nedjeljnoj utakmici otvaranja domaćeg prvenstva u kojoj je njegov klub slavio s dva pogotka u mreži Istre i bez ijednog primljenog. Medicinski rezultati nisu bili tako dobri...
Vidi originalni članak

Kako su objavili iz Hajduka na svojoj službenoj internetskoj stranici, tijekom nedjeljne utakmice Hajduk - Istra 1961 koja je završila rezultatom 2-0, igrač Hajduka Stanko Jurić (22) dobio je neugodan udarac i pukla mu je košćica u stopalu. Tijekom prvog dijela ovog tjedna su obavljeni pregledi koji su potvrdili sumnje te se procjenjuje da bi Stanko trebao pauzirati mjesec i pol dana.

Stanko Jurić je u prošloj sezoni odigrao 24 utakmice s, prosječno, 58 odigranih minuta u susretu te postigao tri pogotka.

PROŠLO PET MINUTA SLAVE? Senzacionalno izbacili Hajduk, a sada ih deklasirali Latvijci

Podsjetimo, nakon ispadanja iz Europe Hajduk se vratio na pobjedničke staze. Pod vodstvom novog trenera Damira Burića Splićani su upisali tri boda u ovosezonskoj HNL premijeri. Strijelci su bili Simić u osmoj i Hamza u 89. minuti.

DAMIR BURIĆ: 'Više puteva vodi prema Rimu i svi su dobri, ali ja imam svoj...'

Novi trener Hajduka nije imao puno vremena za stvaranje neke posebne taktike protiv Istre, pa je odlučio da mu Hamza Barry nije potreban u prvom sastavu, a igri su se bili vratili Nejašmić i Caktaš.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • elias_1 27.07.2019.

    Pojačo se hajduk. Ovaj je ionako taraba

  • 27.07.2019.

    A može li meni neko od hajdukovaca, onih koji su upućeni u stanje oko kluba, objasnit di je mali Prtajin? On je za prvu ekipu odigra par minuta prije par godina i otad ga nema nigdi, niti ga se vodi na pripreme niti igdi. Za to vrime igraju Djuro, Jakoliš, Eduok, Delić, Jairo i Tahiraj, a Prtajin je bolji od svih njih. Da je on igra protiv Gzire, virujen da bi se prošla ko od šale.

  • gzira 26.07.2019.

    Karma je gadna stvar

Komentiraj...
Vidi sve komentare