To je to što me zanima!

Udinese šokirao vodeći sastav lige: Prvi poraz Intera u sezoni

Ivan Perišić, koji je nekoliko puta opasno zaprijetio, odigrao je 90 minuta, a Marcelo Brozović je zamijenjen u 54. Perica ušao u završnici, a Balić ostao na klupi
Vidi originalni članak

Mogao bi se Inter na kraju sezone s gorčinom prisjećati utakmice s Udineseom ... Gosti iz Udina su na San Siru slavili s 3-1 i tako ostavili 'nerazzurre' bez važnih bodova u borbi za naslov prvaka i nanijeli im prvi prvenstveni poraz u sezoni!

Lasagna je u 14. minuti pogodio za prednost gostiju. Widmer je odlično sačuvao loptu u kaznenom prostoru i oštro dodao pred gol gdje je nogu samo podmetnuo Lasagna i preusmjerio ju u mrežu.

Slavlje nije dugo trajalo jer je Inter samo 71 sekundu kasnije poravnao rezultat, što je najbrži povratak u Serie A ove sezone. A pogodio je, tko drugi nego - Mauro Icardi. S desne je strane ubacio Candreva, a kapetan Intera je s peterca zatresao mrežu.

Trenutak odluke se dogodio u drugom poluvremenu. U 57. minuti je sudac pokazao na bijelu točku jer je Davide Santon rukom zaustavio loptu u kaznenom prostoru, a četiri minute kasnije iz penala je za pobjedu zabio Rodrigo De Paul. Pobjedu je u 77. minuti potvrdio Barak koji je poslao i treću loptu iza Handanovičevih leđa.

Ivan Perišić, koji je nekoliko puta tijekom susreta opasno zaprijetio, odigrao je 90 minuta, a Marcelo Brozović je zamijenjen u 54. minuti. Kod gostiju je Stipe Perica dobio zadnjih 11 minuta, a Andrija Balić je ostao na klupi.

Inter je prvi s 40 osvojenih bodova, ali slijede ga Napoli s bodom, te Juve s dva boda manje. Oni svoje utakmice 17. kola tek trebaju igrati, a u slučaju pobjeda, momčad iz Milana će gurnuti na treće mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Zlatan 10 16.12.2017.

    Neka sad Perisic ismijava Milan buhahahahahaha!!!

  • strmi007 16.12.2017.

    događa se

  • petar8 16.12.2017.

    Proslo kolo Icardi puca po golu,Benatiju pogađa u ruku sudac nista. Danas centarsut a ne sut po golu,sudac odmah gleda VAR...lijepo je vidjeti iste kriterije

Komentiraj...
Vidi sve komentare