Obavijesti

Sport

Komentari 53

Udinese šokirao vodeći sastav lige: Prvi poraz Intera u sezoni

Udinese šokirao vodeći sastav lige: Prvi poraz Intera u sezoni
1

Ivan Perišić, koji je nekoliko puta opasno zaprijetio, odigrao je 90 minuta, a Marcelo Brozović je zamijenjen u 54. Perica ušao u završnici, a Balić ostao na klupi

VIDEO

Mogao bi se Inter na kraju sezone s gorčinom prisjećati utakmice s Udineseom ... Gosti iz Udina su na San Siru slavili s 3-1 i tako ostavili 'nerazzurre' bez važnih bodova u borbi za naslov prvaka i nanijeli im prvi prvenstveni poraz u sezoni!

Lasagna je u 14. minuti pogodio za prednost gostiju. Widmer je odlično sačuvao loptu u kaznenom prostoru i oštro dodao pred gol gdje je nogu samo podmetnuo Lasagna i preusmjerio ju u mrežu.

Slavlje nije dugo trajalo jer je Inter samo 71 sekundu kasnije poravnao rezultat, što je najbrži povratak u Serie A ove sezone. A pogodio je, tko drugi nego - Mauro Icardi. S desne je strane ubacio Candreva, a kapetan Intera je s peterca zatresao mrežu.

Trenutak odluke se dogodio u drugom poluvremenu. U 57. minuti je sudac pokazao na bijelu točku jer je Davide Santon rukom zaustavio loptu u kaznenom prostoru, a četiri minute kasnije iz penala je za pobjedu zabio Rodrigo De Paul. Pobjedu je u 77. minuti potvrdio Barak koji je poslao i treću loptu iza Handanovičevih leđa.

Ivan Perišić, koji je nekoliko puta tijekom susreta opasno zaprijetio, odigrao je 90 minuta, a Marcelo Brozović je zamijenjen u 54. minuti. Kod gostiju je Stipe Perica dobio zadnjih 11 minuta, a Andrija Balić je ostao na klupi.

Inter je prvi s 40 osvojenih bodova, ali slijede ga Napoli s bodom, te Juve s dva boda manje. Oni svoje utakmice 17. kola tek trebaju igrati, a u slučaju pobjeda, momčad iz Milana će gurnuti na treće mjesto.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića