To je to što me zanima!

'Udri po njemu, nije ti brat!' De Bruyne žestoko srušio suigrača

Koliko su Belgijci "nabrijani" i usredotočeni na SP, dokazuje snimka s njihovog treninga. Vodio je loptu Adnan Januzaj uz aut liniju i u jednom trenutku mu je brutalno uklizao Kevin De Bruyne, ostavivši ga na podu...
Vidi originalni članak

Nogometna reprezentacija Belgije sigurno je jedna od pritajenih favorita na aktualnom Svjetskom prvenstvu, a s ovom sjajnom generacijom punom sjajnih igrača napokon žele ostvariti zapaženiji rezultat na velikim natjecanjima.

Koliko su Belgijci "nabrijani" i usrdotočeni na Mundijal, dokazuje snimka s njhovog treninga tri dana prije uvodne utakmice protiv Paname. Vodio je loptu Adnan Januzaj uz aut liniju i u jednom trenutku mu je brutalno uklizao Kevin De Bruyne. Krilni napadač Real Sociedada ostao je ležati na travnjaku držeći se za rame, a De Bruyne je samo ustao i otrčao.

Belgija se nalazi u skupini G, a protivnici su im Engleska, Panama i Tunis. Belgija je na prošlom Svjetskom prvenstvu ispala u četvrfinalu od budućeg finalista Argentine, 1-0 nakon produžetaka. U Rusiji žele ostaviti veći trag, a s ekipom kakvu imaju, mogli bi pomrsiti planove glavnim favoritima.

VIDI OVO: 15 zanimljivih činjenica o Nigeriji

Idi na 24sata

Komentari 3

  • DraženČičak-GTi 16.06.2018.

    Auuu ovo je neki payback...

  • MARIO 1980 16.06.2018.

    Belgijci????pa ti nemaš pojma o pravopisu novinarčiću"!! upamti već jednom;Belgijanci tupino.....

  • Xyster 15.06.2018.

    To je Belgija, dio Flamanci, dio Valonci, dodaj još ove koji su podrijetlom stranci, i dobiješ nezdravi miks svega i svačega. I i po medijskim stupcima se piše da dosta tih igrača uopće ne priča između sebe, kako se radi o Belgiji koja ne zanima baš ljude, mediji ne kopaju dovoljno duboko, ali očito tamo vlada nezdrava atmosfera. Pitanje je vremena kada će se početi tući među sobom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare