To je to što me zanima!

Udruga građana Hajduk se oprostila, ŠDD preuzelo...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rođendanskom proslavom i Skupštinom Udruge građana HNK Hajduk otvoreno je novo poglavlje u gotovo stogodišnjoj povijesti splitskog prvoligaša
Vidi originalni članak

. Od petka je prestala postojati Udruga građana HNK Hajduk i vođenje kluba preuzelo je ŠDD HNK Hajduk. Članovi Skupštine i Nadzornog odbora, te ostali koji su dali doprinos u preoblikovanju kluba, nagrađeni su prigodnim plaketama i satovima.
Među brojnim uzvanicima i čestitarima bio je i ministar Dragan Primorac, jedan od najzaslužnijih za donošenje Zakona o sportu prema kojem je Hajduk preoblikovan. Ministar je iskoristio prigodu da među ostalima istakne i ulogu Torcide.
- Velika je stvar što je Torcida prepoznala i podržala preoblikovanje Hajduka, što je bio vrlo mudar potez - rekao je, na iznenađenje mnogih, Primorac.
Iznenađeni su bili i predstavnici Torcide.
- Nije često, pogotovo ne u zadnje vrijeme, da nas političari hvale. No lijepo je da su prepoznali našu ulogu u preoblikovanju kluba. Nadam se kako će se naš glas čuti i kad se bude kreirao Zakon o navijačima, jer sigurno da i na tu temu imamo što za reći - odgovorio je glasnogovornik Torcide Dado Lelas. 
Brojne čestitke primao je predsjednik Hajduka Mate Peroš, koji je u ime svih zaželio da Hajduk već u ovoj sezoni osvoji duplu krunu.
- Naš najveći rođendanski poklon Hajduku je što je klub napokon preoblikovan i što je organizacijski i financijski zdrav. Sad još predstoji da to igrači materijaliziraju na terenu - zaželio je Peroš.
- Svi iščekujemo derbi, vjerujemo u našu pobjedu, vjerujemo u nogometni spektakl u kojem će svi navijači uživati. Osobno bih bio zadovoljan da derbi protekne u mirnom i prijateljskom tonu, da ne bude nikakvih nereda i tenzija. Torcida i BBB su žestoki navijači, ali apeliram na jedne i druge neka daju i svoj doprinos da derbi protekne u sportskom ozračju - dodao je prvi čovjek kluba.
Da bijele očekuje svijetla budućnost najavio je i jedan od najvećih dioničara Željko Kerum:
- Nekolicina dioničara dogovorila je da ćemo kupiti dodatne pakete dionica kad grad Split ponudi svoj paket dionica na tržištu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • T0rca1950 13.02.2009.

    ...jesan smotan majke ti, 98 naravno....

  • T0rca1950 13.02.2009.

    Sritan rodendan Hajduce!!! ....96 godina to traje i nikad, nikad nas neće štufat....

Komentiraj...
Vidi sve komentare