To je to što me zanima!

Uefa donira dva milijuna eura za djecu u izbjegličkoj krizi

Nadamo se da će ova sredstva doprinijeti inicijativama koje za cilj imaju poboljšati uvjete za život djeci izbjeglicama u Europi i šire, izjavio je predsjednik Uefe Platini
Vidi originalni članak

Izvršni odbor Uefe, u čijem radu sudjeluje i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker na sastanku u Malti donio je odluku o doniranju dva milijuna eura Uefinoj Zakladi za djecu, koja je osnovana 24. travnja ove godine. Ova donacija bit će iskorištena za pomoć djeci tijekom aktualne izbjegličke krize. 

- Odlučili smo se za ovu donaciju Uefinoj Zakladi za djecu kako bi pomogli onima koji su u nevolji kao rezultat izbjegličke krize. Nadamo se da će ova sredstva doprinijeti inicijativama koje za cilj imaju poboljšati uvjete za život djeci izbjeglicama u Europi i šire - izjavio je predsjednik Uefe Michel Platini.

Šuker i Vrbanović zaigrali s Platinijem i Infantinom

Davor Šuker i izvršni direktor Damir Vrbanović, iskazali su se i na travnjaku, s obzirom da je organiziran i prijateljski dvoboj predsjednika nacionalnih saveza protiv glavnih tajnika. Na stadionu Luxol igralo se dva puta po 20 minuta, a zaigrali su i dobro poznati Zbigniew Boniek, kao predsjednik Poljskog nogometnog saveza, predsjednik Uefe Michel Platini te glavni tajnik Uefe Gianni Infantino. Šukerovi 'predsjednici' pobijedili su 10-9. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lydia10 19.09.2015.

    Njima ne treba novac. Imaju vise od uefe.

  • SpužvaBobSkockani 18.09.2015.

    Svaka čast , tako se isprsiti sa tuđim parama, pozdravljam, a bar 10 puta toliko je mogao i sam dati, bar malo vratiti a ne opteretiti UEFU

  • Lukica23 18.09.2015.

    a za muškarce ništa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare