To je to što me zanima!

Uefa dozvolila: Rujevica može ugostiti utakmice Lige prvaka!

Na Rujevici se mogu igrati sve faze Lige prvaka, pohvalila se Rijeka i odagnala sumnju kako će se morati seliti na neki drugi stadion napreduje li u elitnom nogometnom natjecanju
Vidi originalni članak

Ne bacajte lovu jer vam ta tribina neće trebati za Ligu prvaka. Nećete je niti igrati, a u Europskoj ligi možete nastupati i bez nje, bocnuo je Rijeku već bivši sportski direktor Dinama Romeo Jozak.

Sve je potom za "modre" pošlo po zlu. Rijeka je osvojila naslov prvaka, a u petak je iz Uefe na Rujevicu stigla i službena potvrda kako njihov stadion zadovoljava sve uvjete za nastup u Ligi prvaka.

"Nakon što smo pažljivo provjerili svu dokumentaciju, potvrđujemo kako vaš klub zadovoljava sve kriterije koji stoje u članku 4.01 Pravilnika Lige prvaka za 2017/18. U skladu s člankom 4.05 istog pravilnika, zadovoljstvo nam je obavijestiti vas kako je vaš klub primljen u Uefinu Ligu prvaka za sezonu 2017/18 i, uspijete li se kvalificirati u fazu po skupinama, u juniorsku Ligu prvaka", stoji u priopćenju koje je potpisao generalni tajnik Uefe Theodore Theodoris.

Ždrijeb drugog pretkola Lige prvaka je u ponedjeljak u 12 sati u Nyonu. Rijeka se nalazi među nositeljima. Prve utakmice igraju se 11. i 12. srpnja, a uzvrati su tjedan dana potom.

Dobra vijest za sve navijače Rijeke je i najava kako će Matjaž Kek idući tjedan potpisati novi trogodišnji ugovor uz opciju produljenja za još dvije godine. Dosadašnji ugovor vrijedio mu je do 15. lipnja, kalkuliralo se hoće li ostati, no čini se kako će ipak odbiti unosne ponude iz Rusije, Turske, Srbije i Kine.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • Firefox_1 18.06.2017.

    Kek neće potpisati dok ne vidi kakvu su mu momčad osigurali za kvalifikacije LP. trebali su Riječani osigurati 10 mil. €.( makar se zadužiti ). Sada ne bi morali forsirati prodaju i davati igraće za sitne novce. Mogli bi zadržati cijelu momčad, prodati igrače koji nisu u prvom planu i dovesti ove koje su doveli. Jer ti su ipak samo rezervna riješenja, te dovesti jednog pravog napadača. Tako bi cijela momčad iduće sezone vrijedila barem duplo više, nakon što se plasira u LP.

  • miris kusa 17.06.2017.

    Admine oprosti ali moram reci, vecina komentara su za psihijatriju.........ljudi pokusavaju lijeciti svoje......necu reci......

  • Karlo Butić Butigol 17.06.2017.

    Bolje da slika onog nogometnog kampa s kavezom ne ide u svijet!

Komentiraj...
Vidi sve komentare