To je to što me zanima!

Uefa i službeno odgodila LP i EL finala, ne zna se za kada...

Na Energa stadinu u poljskom Gdanjsku finale Europske lige bilo je zakazano za 27. svibnja. Tri dana kasnije trebalo se igrati finale Lige prvaka, sigurno bez branitelja Liverpoola, u turskom Istanbulu
Vidi originalni članak

U svibnju smo trebali imati dva velika finala, dva nogometna spektakla, a zapravo tek kao uvod u Euro 2020. Neće biti ni finala, ni Eura, a Uefa je u ponedjeljak na odluku o odgodi završnice Lige prvaka i Europske lige udarila službeni pečat.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Energa stadionu u poljskom Gdanjsku finale Europske lige bilo je zakazano za 27. svibnja. Tri dana kasnije trebalo se igrati finale Lige prvaka, sigurno bez branitelja Liverpoola, u turskom Istanbulu.

Iz Nyona javljaju:

- Zbog krize koju je uzrokovao COVID-19 danas je Uefa donijela i formalnu odluku o odgodi sljedećih mečeva: finalu Lige prvaka nogometašica, finalu Europske lige i finalu Lige prvaka - stoji u priopćenju.

ODLUČENO NA SASTANKU Službeno je: Uefa je odgodila Euro, igra se 2021. godine!

- Nismo još donijeli odluku o novim terminima za ta tri finala. Radna skupina osnovana prošlog tjedna, sa predsjednikom Uefe Aleksanderom Čeferinom na čelu, pomno će analizirati sve raspoložive opcije i u dogledno vrijeme javnost obavijestiti o svojoj odluci - javili su iz Uefe.

Ne da nikog nije šokiralo nego je svima bilo jasno da će se dogoditi... Sada je dobilo i formalnu, službenu potvrdu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Samarsa 23.03.2020.

    Ma sve prekinuti što se tiče LP i EL, a prvenstva zaključiti u trenutnom poretku, pa kad se i ako se može nastaviti nova sezona od početka naravno.

  • Busi 23.03.2020.

    nogomet pa i ostali sportovi su sad totalno nebitni

  • Hrvatina91 23.03.2020.

    Ova sezona za zaborav..dati naslove u ligama koji su prvi i zakljuciti sezonu.. Pitanje do kad ce to trajat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare