To je to što me zanima!

'Uefa je bila i tužitelj i sudac: Kaznu su najavili prije istrage!'

Bio je ovo proces pokrenut od Uefe, proveden od Uefe i presuđen od strane Uefe. Potražiti ćemo zaštitu istinski neovisnog i nepristranog sudskog tijela, naši su dokazi neoborivi, kažu u Cityju
Vidi originalni članak

Uefa im je startala možda korektno, ali opako žestoko. Manchester City je nakon duge istrage kažnjen sa 30 milijuna eura i - izbacivanjem iz Lige prvaka tj. iz Europe na dvije godine!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Reakcija sa Etihada došla je gotovo iste sekunde pa je jasno kako se iza kulisa sve znalo već duže vrijeme, a klub Pepa Guardiole, Kuna Aguera, Kevina de Bruynea... Sigurno već dugo ima kuvertiran i odgovor i taktiku za daljnju borbu protiv Uefe.

- Razočarani smo, ali ne i iznenađeni Uefinom odlukom. Manchester City je sve vrijeme predviđao kako će za istinski pravednu odluku morati potražiti zaštitu istinski neovisnog i nepristranog sudskog tijela koje će uvažiti naše dokaze. A ti su dokazi: neoborivi - navodi City u svom priopćenju.

ŠOK IZ NYONA Uefa izbacila Manchester City iz Lige prvaka na dvije godine!

- Još u prosincu 2018. Uefini su istražitelji javno najavili ovakav rasplet. Prije nego je istraga uopće počela! Jednostavno rečeno: bio je ovo proces pokrenut od Uefe, proveden od Uefe i presuđen od strane Uefe. Pa ćemo što prije potražiti zaštitu istinski neovisnog i nepristranog sudskog tijela, Sportskog arbitražnog suda - zaključuje Manchester City.

Kakve će sve posljedica ova odluka (sjetimo se Chelseajevih muka za zabranom dovođenja igrača!) imati po transfere u Man City tek ćemo vidjeti. Neki, kao Juventus, vraćali su se polako pa vratili jači nego ikad nakon što su 'isprali svoje grijehe'.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • sena2 15.02.2020.

    To je maslo od sme.a pereza!100 %

  • mestar 15.02.2020.

    To je ta liberalna demokracija, kadija te tuzi, kadija ti je porota, branitelj i sudac.Bravo slobodno trziste i demokracija napreduju od one ere prije osmajlijskog carstva, diktatora momunisticke partije, ali jos nije napredovala da smo svi isti pred zakonima.

  • PeroMarić 14.02.2020.

    Sve velike klubove treba rušit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare