To je to što me zanima!

Uefa je dodatno kazila Ruse, postupak i protiv Portugalaca

Europska nogometna federacija (UEFA) kaznila je Ruski nogometni savez (RFS) s 35.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja ruskih navijača na utakmici s Grčkom
Vidi originalni članak

Konkretno, ruski su huligani u utakmici protiv Grčke u 3. kolu skupine A Europskog prvenstva bacali baklje i isticali transparente sa zabranjenim porukama. Incidenti u Varšavi dodatno će, tako, isprazniti blagajnu RFS-a koji je već kažnjen sa 120.000, pa s 30.000 eura zbog ponašanja navijača u dvobojima protiv Češke i Poljske. Rusi su, podsjetimo, kažnjeni i uvjetnim oduzimanjem šest bodova u kvalifikacijama za Euro 2016. godine, a sankcije će biti provedene u slučaju novih težih izgreda huligana.

Dodajmo i da je UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv Portugalskog nogometnog saveza (FPF). Razlog je pokušaj upada jednog navijača na travnjak stadiona u Varšavi tijekom četvrtfinalne utakmice u kojoj je Portugal pobijedio Češku s 1-0.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • AjsBely Privatno 23.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • matrix99 23.06.2012.

    Zašto svi šutimo kad su u pitanju izgredi navijača a HNS je kažnjen od strane Evropske nogometne federacije?Pa ti novci uporno godinama idu iz državnog proračuna.Ponašamo se ko pijani bogataši.Zašto godinama nitko neodgovara za ovakvu štetu zbog koje nam svima uzimaju lovu?????????Iz prvenstva u prvenstvo,uvijek isto,hrvatski narod ništa nepita,država šuti,HNS uživa u svim blagodatima i nikom ništa!!!

  • Rivaldo 10 23.06.2012.

    Kolko ova Uefa ima propusta u organiziaciji to nisu istine..

Komentiraj...
Vidi sve komentare