To je to što me zanima!

Uefa je odlučila! VAR se uvodi i u Ligu prvaka i Europsku ligu...

Sigurni smo da imamo dovoljno vremena ugraditi taj sustav i obučiti suce i službene osobe, rekao je Uefin predsjednik Aleksander Čeferin izrazivši zadovoljstvo uvođenjem VAR-a...
Vidi originalni članak

Uefin je Izvršni odbor odlučio da se Video Assistant Referees (VAR) uvodi od iduće sezone 2019./20. i u Ligu prvaka.

Počet će od playoff faze, a koristit će se i u Uefinu superkupu 2019., a plan je i na Euru 2020., Europskoj ligi 2020/21. od grupne faze nadalje, te u završnom turniru Lige nacija 2021.

- Sigurni smo da imamo dovoljno vremena ugraditi taj sustav i obučiti suce i službene osobe - rekao je Uefin predsjednik Aleksander Čeferin.

Ždrijeb kvalifikacija za Euro 2020. održat će se u Dublinu 2. prosinca ove godine u 11 sati po lokalnom vremenu, bit će deset skupina po pet ili šest momčadi, koje će dati 20 sudionika EP-a. Ostala četiri doći će iz playoffa preko Lige nacija.

Dan kasnije, 3. prosinca, također u Dublinu održat će se ždrijeb završnog turnira Lige nacija.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • _Adriano_ 27.09.2018.

    Dan žalosti u Madridu haha

  • cro_22 27.09.2018.

    Ok je taj var,ali ajde sada ova situacija,di je recimo napadac u gol sansi i sudac dize zastavicu za zaleđe,a usporena snimka kaze da nije bilo sta onda??bilo je par situacija,ili recimo ruka,jos nije definirana kad je napucana a kada ne,primjer ruke Perišića kad je sudeno i primjer arg Nigerija kad nije sudeno

  • legenda zede 27.09.2018.

    Treba im vremena da obuce suce za var hahahhaaha pa u lp sude suci koji svaki tjedan sude u svojim ligama uz pomoc vara(izuzev eng i jos koje lige)

Komentiraj...
Vidi sve komentare