To je to što me zanima!

Uefa i Barca tužit će Mourinha zbog njegovih ispada i uvreda

Nije mi jasno zašto Uefa nikome ne da igrati protiv Barcelone. Osjećao bih sram da ovako osvajam Ligu prvaka, žalio se trener Reala Jose Mourinho nakon utakmice...
Vidi originalni članak

Nakon skakanja na svaku sučevu odluku koja mu se nije svidjela, posprdnog smijanja i gestikulacija, njemački sudac Wolfgang Stark Portugalcu Joseu Mourinhu pokazao je da se s  klupe premjesti na tribinu u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka u Madridu. Kap koja je prelila čašu bilo je ponašanje Mourinha nakon što je Stark pokazao Pepeu izravni crveni karton zbog brutalnog starta na Daniju Alvesu.

No prgavi Portugalac nije tu stao. Nakon utakmice optužio je Uefu da favorizira Barcelonu. U svom monologu spominjao je Barcelonu, suce, Chelsea, Inter... Sad bi "j... gazda konferencija za novinare", kako ga ne nazvao Pep Guardiola, mogao dobiti i veću kaznu od zabrane vođenja Reala na sljedećoj utakmici. Uefa je pokrenula disciplinski postupak protiv prgavog Portugalca.

- Suci bi u nogometu trebali osiguravati jednakost za sve. U jednakim bi uvjetima igra trebala odrediti boljega. Nije mi jasno zašto Uefa nikome ne da igrati protiv Barcelone. Čestitam Barceloni, ali čestitam joj i na utjecaju koji ima na suce. Siguran sam da je do njega jako teško doći. Ja bih, svejedno, osjećao sram da ovako osvajam Ligu prvaka - rekao je veliki trener i još veći "brbljavac".

Iz Barcelone su također odlučili da više neće trpjeti Mourinhovo ponašanje.

- Uvrijedio je instituciju Barcelone. Snosit će posljedice - rekli su s Nou Campa te sazvali sjednicu klupskog Izvršnog odbora na kojoj će se raspravljati o izjavama trenera Real Madrida mogućim akcijama protiv njega.

Idi na 24sata

Komentari 176

  • magdos 01.05.2011.

    www.hranisedobro.com

  • barcaciganija 30.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • gradevinac20 29.04.2011.

    http://www.youtube.com/watch?v=ygmGIFz_EP0&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=T7uJ6M_a3KE&feature=share ,,, i ovako igra najbolja momcad na svijetu? sramota, nisam niciji navijac ali ovo sto rade je jadno, pa poslo bi ih u kavez sa onim momcima kod kojih nema simuliranja da im samelju kosti pa da se jednom u zivotu stvari okrecu radi bolova na podu a ne ko neke pi******

Komentiraj...
Vidi sve komentare