To je to što me zanima!

Hajdukovci navalili po ulaznice, Kos moli navijače da pripaze...

Nakon što je Uefa uvažila žalbu i naredila Hajduku da zatvori samo jedan ulaz protiv Brondbyja, što znači tek 500 navijača manje, u manje od sat vremena planulo je više od 1000 karata...
Vidi originalni članak

Sva sreća da živim blizu Poljuda, kad sam u 17.00 stigao u kućice gdje se prodaju karte, već je 50 ljudi bilo ispred mene u redu, rekao nam je čitatelj, koji nam je proslijedio fotografije na kojima navijači Hajduka kupuju ulaznice za utakmicu protiv Brondbyja u četvrtak.

Hajduk je otvorio dva prodajna mjesta za karte, dok je online kupovina ulaznica moguća samo za članove kluba s plaćenom članarinom za 2017. Ono što je fascinantno, u prvih 50 minuta prodaje otišlo je preko 1000 ulaznica, a prava navala se očekuje sutra kad će ulaznice biti dostupne diljem Hrvatske.

Kućice oko stadiona danas će raditi do ponoći, a sutra i u srijedu od 8 do 20 sati.

Za tribinu zapad cijena je 150 kuna, tribina istok je 130, a sjever je 90 kuna, s tim što su svi preplatnici koji su uzeli godišnje ulaznice u mogućnosti utakmicu gledati besplatno.

Obzirom da Hajduk nije u prodaju stavio ulaznice za jugoistočni sektor, očito je kako će on biti zatvoren u sklopu disciplinske mjere koju je Hajduku danas izrekla Uefa.

A o samoj kazni očitovao se i predsjednik Ivan Kos.

- Presretni smo što su uvažili našu žalbu. Hajduk je sa svoje strane napravio sve da utakmica u Dugopolju prođe u najboljem redu i vjerujemo da je Uefa to prepoznala. Ne smijemo zanemariti da je Hajduk kažnjen i da kaznu treba doživjeti ozbiljno, jer svaki idući i najmanji ispad mogao bi biti koban. Molimo navijače da ulože dodatni napor da sve prođe u redu. Hajduk ne smije biti žrtva neodgovornog ponašanja pojedinca, a u toj borbi možemo pobijediti samo zajedno - rekao je Kos.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Arzancanin 01.08.2017.

    Majstori za mora 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

  • Matija 1234 01.08.2017.

    ajmo bijeli

  • uvijekkontra 31.07.2017.

    Ma to su dezurni Mamicevi koji vec znaju sto ce se pisat i kada biti objavljeno zato su uvijek njihovi komentari prvi, ali nece jos dugo tata im je sve slabiji a dinamo se vraca gdje mu je i mjesto. Sretan sam ili smo sretni idemo na utakmicu 600 km . Nadamo se da ce auto izdrzat sve drugo je povijest.

Komentiraj...
Vidi sve komentare