To je to što me zanima!

Uefa otvorila postupak protiv HNS-a zbog kašnjenja utakmice

Prije samog početka susreta službeno su se od 'vatrenih' oprostili Dejan Lovren i Ivan Strinć, a održana je i minuta šutnje za preminule, Petra Nadovezu i Miroslava Ćiru Blaževića
Vidi originalni članak

Nakon remija 'vatrenih' s Walesom na Poljudu, krovna nogometna organizacija, Uefa, pokrenula je postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Postupak je pokrenut zbog bacanja jedne petarde te zakašnjelog početka utakmice, stoji na stranicama HNS-a.

Također, Savez se pohvalio da je Uefin delegat u svom izvještaju napomenuo da su svi gledatelji ušli na vrijeme, da nije bilo gužvi na ulazu niti problema na proredima, kao i da su gostujuća tribina i fan zona bili odlično organizirani.

SKANDAL SA ZASTAVOM Ustani, bane, Uefa te zove: 'Mađari ne mogu imati zastave na kojima su dijelovi Hrvatske' ZABRANJENI SIMBOL HNS zbog transparenata Velike Mađarske pisao Uefi: Oštro smo protiv toga i pratimo situaciju...

Prije utakmice, inače, nastupala je klapa Intrade, a uoči samog početka susreta službeno su se od 'vatrenih' oprostili Dejan Lovren i Ivan Strinić. Također, održana je i minuta šutnje za preminule, Petra Nadovezu i Miroslava Ćiru Blaževića.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Hrvoje Dimitrijević 27.03.2023.

    Nema milijeg nego kad se krimose iz HNS-a opali po džepu

  • ZG - KAJ 27.03.2023.

    Bolje da su pustali golove Orsica u Europi nek nekakvu klapu...

  • NIKE 27.03.2023.

    Dobro je dok nema kukastih križeva koje je crtala Torcida i nekažnjeno prošla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare