To je to što me zanima!

Uefa prijeti: Rusi i Englezi, još jedan incident i letite s Eura!

Uefa je protiv ruskog saveza otvorila disciplinski postupak zbog nereda, rasizma i pirotehnike na stadionu. Protiv engleskog saveza nije otvoren postupak
Vidi originalni članak

Uefa je upozorila engleski i ruski nogometni savez da će ih nakon prvog sljedećeg incidenta izbaciti s Europskog prvenstva! Od četvrtka traju neredi u Marseilleu gdje su u istoj skupini Engleska i Rusija.

Prema zadnjim informacijama, dvojica engleskih navijača bore se za život.

Neredi su počeli s engleskim navijačima koji su provocirali lokalno stanovništvo u gradu. Već drugi dan stigli su i Rusi koji su, zajedno s nekim frakcijama Marseilleovih navijača napali engleske navijače. 

Rusi su napravili kaos i na dan utakmice Engleske i Rusije. Napadali su brojnije engleske navijače, a dvojicu su gotovo ubili nakon što su im skakali po glavama dok su ovi bili na podu.

Ruski huligani počelu su nerede i nakon utakmice u Marseilleu, na tribinama, gdje su bakljama gađali engleske navijače i potom ih napali.

Uefa otvorila postupak protiv Rusije

Uefa je protiv ruskog saveza otvorila disciplinski postupak zbog nereda, rasističkog ponašanja navijača i pirotehnike na stadionu. Protiv engleskog saveza nije otvoren nikakav postupak iako su i njihovi navijači radili probleme u Francuskoj.

- Uefa je ogorčena odvratnim ponašanjem navijača u Marseilleu. Zabrinuti smo zbog incidenata koji su se dogodili na Velodromeu. Takvo ponašanje je nedopustivo i neprihvatljivo u nogometu - objavila je krovna nogometna organizacija.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • stbbb 13.06.2016.

    al je rusija u Europi nemaju oni veze s europom votkom opijene bacuske kakve odvratne glave valjda od onih subara.

  • 12.06.2016.

    Nas bi vec izbacili .

  • muskarac 12.06.2016.

    nevjerovatno koje licemjerje

Komentiraj...
Vidi sve komentare