To je to što me zanima!

Uefa sazvala konferenciju za utorak: Dotad se sve ipak igra?

Širenje korona virusa prisililo je Uefu da u razmatranje uzme zaustavljanje svoja dva elitna natjecanja, Lige prvaka i Europske lige, a Euro 2020 vrlo bi se lako mogao igrati tek sljedećeg ljeta
Vidi originalni članak

Znate da je ozbiljno kad bi mogla stati cijela Liga prvaka! Širenje korona virusa prisililo je Uefu da u utorak zakaže videosastanak o lako mogućem prekidu dva svoja elitna, najpopularnija i najlukrativnija natjecanja, Lige prvaka i Europske lige.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dakle videokonferencija u utorak sa svima, a što dotad? Očito ništa. No Uefa, neslužbeno se doznaje, sada već najozbiljnije razmišlja i o odgodi Europskog prvenstva koje se trebalo igrati ovog ljeta za ljeto 2021.!

Vodeći ljudi iz Liga petica (Premiership, Serie A, Primera, Bundesliga i Ligue 1) participirali su sa svojim stavovima konferencijskim videopozivom sa Uefinim direktorom za natjecanja, Talijanom Giorgiom Marchettijem. Traži se način kako spasiti totalni kolaps sezone i raspad svih, međunarodnih i nacionalnih kalendara.

Na Uefin su videokonferencijski sastanak pozvani predstavnici svih 55 država članica, Upravni odbor Europske asocijacije klubova i Europskih liga te čelnici Saveza europskih udruženja profesionalnih nogometaša. Na dnevnom redu bit će i Euro 2020.!

Premda predsjednik Uefe, Aleksander Čeferin, još uvijek javno i službeno ne spominje niti pomisao na odgodu Eura 2020, španjolski listovi Marca, As i Mundo Deportivo ističu kako je samo pitanje dana ili čak sata u kojem će Slovenac sa vrha europskog nogometa morati priznati da od Europskog prvenstva ovog ljeta neće biti.

 
Idi na 24sata

Komentari 21

  • Dustov 12.03.2020.

    Dajte da vidim el pajara,jos ovo lito,jer iduce nece igrati.

  • tako tako 12.03.2020.

    Francuzima i njemcima to odgovara , nama ne bas... Modric ima vec 35god , ako cekamo 2021 ne vjerujem da ce igrati

  • tomo2989 12.03.2020.

    Nema sanse,da ce odgoditi Euro...previse je love u igri,a i virus bi se trebao povuci do ljeta....

Komentiraj...
Vidi sve komentare