To je to što me zanima!

Uefa se smilovala: Za rasizam i baklje HNS-u kazna 80.000 €

Zbog neprimjerenog ponašanja, odnosno nereda hrvatskih navijača na utakmici protiv Italije, Uefa, europska krovna organizacija 'odrapila' je 80.000 eura kazne!
Vidi originalni članak

Iako se očekivala rigorozna kazna HNS-u, Uefa se smilovala. Zbog neprimjerenog ponašanja, odnosno nereda hrvatskih navijača na utakmici protiv Italije, europska krovna organizacija 'odrapila' je 80.000 eura kazne! 

Na terenu je završilo nekoliko baklji, hukalo se Mariju Balotelliju, a na travnjaku je završila i banana. Upravo zbog banane su se mnogi pribojavali i bodovne kazne u idućim kvalifikacijama za Euro. 

Na kraju je Uefa bila milostiva. Protiv Irske smo kažnjeni s 25.000 eura pa su na našim navijačima lijepo zaradili. 

Tri hrvatska navijača u Švicarskoj istukla Talijana

U Luzernu na glavnom trgu, oko 500-tinjak hrvatskih navijača gledalo je utakmicu protiv Španjolske. Poslije poraza su divljali, a policija je intervenirala vodenim topovima i gumenim mecima nakon što su ih navijači napali čime su stigli. Stolicama, bocama... Centar je bio zatvoren na dva sata.

Osim u strogom centru, nereda je bilo i u ostalim dijelovima grada. A najgore je prošao Talijan kojeg su tri Hrvata izvukla iz automobila, pišu švicarski mediji. Tukli su ga dok nije došla policija. Uhitili su jednog od napadača.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • varaždinac_1 20.06.2012.

    - uefa je sretna kad ima takve goste kao što smo mi, redovite platiše u njihovu blagajnu...neće oni nas nikada izbaciti, jer znaju da će ostati bez sigurne uplate...stvarno smo jadni i primitivni balkanci...koliko bi se obitelji i napuštenoj djeci moglo pomoći tim novcem...

  • Emanuella_1 20.06.2012.

    bome su se smilovali... dali manju kaznu a pokrali nas i sprašili sa EURA... kud češ veće kazne?? gnjide... sanjat će Hrvatsku i crveno bijele kockice...

  • darkocro 20.06.2012.

    jest 80 tisuca eura.. a glavnu nagradu smo dobili izbacivanje sa eura.. naj***m im se mame......

Komentiraj...
Vidi sve komentare