To je to što me zanima!

Uefa sumnjičila Mamića, a on tvrdi da to nije istina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Uefa je poslala dopis na kojemu je vidljivo da je Zoran Mamić pozvan na saslušanje u Nyon i to u svojstvu svjedoka i osmunjičenika za namještanje
Vidi originalni članak

Bio sam u Nyonu u svojstvu svjedoka, tvrdio je Zoran Mamić nakon što je u medije izašla informacija da je jedan od osumnjičenika za namještanje.
- Moj brat je bio svjedok! Htio je ići i na detektor laži! Sve što je napisano su laži - rigao je vatru Zdravko Mamić braneći brata.
- Novinari su krivi jedino za laži, a za sve ostalo nema problema - kazao je tada Vlatko Marković, a isto je tvrdio Zorislav Srebrić.
No čini se da su svi ili lagali ili imali krive informacije. Kako pišu Sportske Novosti, Zoran Mamić u Nyonu bio je svjedok, no isto tako odgovarao je na pitanja istražitelja Uefe kao jedan od osumnjičenih za namještanje utakmice. Uefa je navode potvrdila odgovarajući na dopis SN-a.
- Nakon predstavljanja trenera, reći ću sve što imam o tom slučaju. Dopusti li mi odvjetnik, pokazat ću i papire koji dokazuju da se protiv mene ne vodi nikakva istraga - rekao je Mamić za VL. 
Podsjećamo, Zoran Mamić pozvan je u Nyon radi sumnji u namještanje utakmice finala Kupa prije dvije godine između Dinama i Hajduka na Maksimiru. Dinamo je toj utakmici slavio 3-0.

DOPIS UEFE SPORTSKIM NOVOSTIMA
“Poštovani gospodine,
Sve što možemo reći o tome jest da je gospodin Mamić ispitan i u svojstvu svjedoka, i u svojstvu osumnjičenika, a na temelju izvješća sastavljenog od njemačke policije iz Bochuma u svezi utakmice Dinamo Zagreb - Hajduk Split od 13. 05. 2009.
Srdačan pozdrav, Uefin ured za odnose s medijima”

Idi na 24sata

Komentari 39

  • user_34983 16.08.2010.

    i da, podržavam rođu i galeba!!!!ovaj vahid je zaista nož u srce i ono malo ponosa dinamovih navijača!!!!

  • JAX 16.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • MaaQa 16.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare