To je to što me zanima!

Uefa zaključila: Nastavak bez gledatelja kad se korona smiri

Generalni tajnici odlučili su na videokonferenciji kako se sva natjecanja Uefe kao i nacionalna natjecanja otkazuju do smirenja pandemije korona virusa, a sve će najvjerojatnije biti završeno tu ljetnim mjesecima
Vidi originalni članak

Nema proglašavanja prvaka po trenutnom stanju, a sva će se natjecanja završiti čim to bude moguće. Ukratko, to je osnovni zaključak zasjedanja 55 predstavnika nogometnih saveza te generalnih tajnika krovne europske nogometne organizacije.

Postojale su mnoge teorije zavjere i različiti prijedlozi za završavanje prvenstava, ali Uefa je odlučila kako je pametnije odgoditi početak sljedeće sezone nego li na prisilne načine završavati ovu. Tako će se sva natjecanja nastaviti vjerojatno tijekom srpnja ili kolovoza za kad se predviđa smirenje pandemije korona virusa.

POGLEDAJTE PORUKU PODRŠKE

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako će se i nacionalne lige, sva europska natjecanja mlađih selekcija te Liga prvaka i Europska liga igrati 'sa zakašnjenjem', ali bez prisustva gledatelja. I finale bi se trebalo igrati pred praznim tribinama. Također, sljedeća će sezona početi kasnije, dok bi se tekuća sezona trebala završiti najkasnije do rujna.

GLAVNI ČOVJEK UEFE 'Ako se sezona ne nastavi do srpnja, vjerojatno je izgubljena'

Tako u vodu padaju riječi predsjednika Čeferina koji je donedavno tvrdio kako je sezona izgubljena ako se ne nastavi do srpnja, a klubovi bi mogli imati 'engleske rasporede' do kraja sezone kad se natjecanja ponovno vrate na sportska borilišta.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 01.04.2020.

    nakon svega ovoga necete imati vremena razmisljati o utakmicama... nego kako prezivjeti...

  • nikopolidis_71 01.04.2020.

    Po meni nema smisla igrat bez navijaca. Zamislite finale LP bez navijaca. Za koga se igra ako ne za navijace?

  • Mighty Ravendark 01.04.2020.

    Čeferin kao da je mene slušao. Točno ovako sam govorio da treba napraviti. I sa prventvima i sa eurom. Napokon razumna odluka uefe

Komentiraj...
Vidi sve komentare