To je to što me zanima!

Uf, ovo je boljelo! Suigračica ju je udarila kopačkom u glavu...

Ovo je najgora povreda koju sam imala kao golman, ali nakon svega mogu reći da se osjećam bolje i spremna sam na povratak. Djevojke bodrim od kuće, napisala je golmanica Liverpoola...
Vidi originalni članak

Posao golmana je jako nezgodan. U gužvama u petercu tijekom kornera često dobiju nezgodne udarce, a to je na svojoj glavi osjetila engleska golmanica Fran Kitching (22)  koja brani za žensku momčad Liverpoola.

Ona je zajedno sa svojim suigračicama odrađivala trening uoči utakmice protiv Bristol Cityja, a onda joj je pao mrak na oči. Fran je bila u jednom duelu sa svojom suigračicom i dobila kopačkom u glavu! Naravno, sve je bilo nenamjerno i u žaru borbe, ali udarac je bio toliko jak da joj se odmah otvorila ogromna rana na čelu, a krv je krenula 'šikljati'.

Do nje su dotrčali klupski liječnici koji su zaustavili krvarenje, a onda su je odvezli u bolnicu na šivanje. Liječnici su imali dosta posla oko rane pa je golmanica bolnicu napustila s čak 15 šavova.

- Ovo se dogodilo na treningu u utorak. Zbog toga nisam bila s djevojkama. Ovo je najgora povreda koju sam imala kao golman, ali nakon svega mogu reći da se osjećam bolje i spremna sam na povratak. Djevojke bodrim od kuće, a uskoro se vidimo na terenu - napisala je Kitching na Instagramu.

Udarac je bio brutalan, ali, na svu sreću, izvukla se 'samo' sa posjekotinom i šljivom ispod oka, a nadamo se da će se uskoro vratiti na travnjak...

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 21.01.2020.

    Kako dobila sljivu a na slici nema sljive

  • Boem_1 21.01.2020.

    Kao dijete upisala sam se na rukomet. Prvi trening trener me stavio na gol, naravno tamo je bilo i drugih cura koje su vec igrale duze vrijeme. Bilo je to strasno iskustvo za mene... Imala sam osjecaj da sam ziva meta, male tvrde lople letjele su prema meni, a ja sm ih trebala kao obraniti 😲. Prva lopta kad mi se zabila u bedro bolilo me za riknut, nakon te ja sam bjezala na drugu stranu od svake lopte😂. Kad je to trener vidio poceo se smijati i zamijenio me sa drugom curom. Dosla sam kuci sva izgrebana po rukama od noktiju i izubijana od naguravanja 😭. Vise nikad se nisam pojavila na treningu 🤣. Jbt dan danas kad vidim zenski rukomet se pitam da li je sve u redu sa glavama tih cura 🤪. Di je tu gust kad te sve boli?

  • Čep 20.01.2020.

    Scarface

Komentiraj...
Vidi sve komentare