Sport

Komentari 20

Uf, ovo je boljelo! Suigračica ju je udarila kopačkom u glavu...

Uf, ovo je boljelo! Suigračica ju je udarila kopačkom u glavu...

Ovo je najgora povreda koju sam imala kao golman, ali nakon svega mogu reći da se osjećam bolje i spremna sam na povratak. Djevojke bodrim od kuće, napisala je golmanica Liverpoola...

Posao golmana je jako nezgodan. U gužvama u petercu tijekom kornera često dobiju nezgodne udarce, a to je na svojoj glavi osjetila engleska golmanica Fran Kitching (22)  koja brani za žensku momčad Liverpoola.

Ona je zajedno sa svojim suigračicama odrađivala trening uoči utakmice protiv Bristol Cityja, a onda joj je pao mrak na oči. Fran je bila u jednom duelu sa svojom suigračicom i dobila kopačkom u glavu! Naravno, sve je bilo nenamjerno i u žaru borbe, ali udarac je bio toliko jak da joj se odmah otvorila ogromna rana na čelu, a krv je krenula 'šikljati'.

Do nje su dotrčali klupski liječnici koji su zaustavili krvarenje, a onda su je odvezli u bolnicu na šivanje. Liječnici su imali dosta posla oko rane pa je golmanica bolnicu napustila s čak 15 šavova.

- Ovo se dogodilo na treningu u utorak. Zbog toga nisam bila s djevojkama. Ovo je najgora povreda koju sam imala kao golman, ali nakon svega mogu reći da se osjećam bolje i spremna sam na povratak. Djevojke bodrim od kuće, a uskoro se vidimo na terenu - napisala je Kitching na Instagramu.

Udarac je bio brutalan, ali, na svu sreću, izvukla se 'samo' sa posjekotinom i šljivom ispod oka, a nadamo se da će se uskoro vratiti na travnjak...

Najčitaniji članci