To je to što me zanima!

Uf, vruće je! Otac joj dominirao na terenu, a ona na Instagramu

Provokativna Bianca Gascoigne nastavila je po svome. Proslavila je 33. rođendan te i dalje uživa u partijanju, bez čega ne može. Uostalom, bez toga nije mogao ni njezin otac...
Vidi originalni članak

Pau Gascoigne je bio pravi nogometni romantičar i genijalac. Nogometaš koji bi jednim potezom riješio utakmicu, a i dan danas se priča o njegovom majstorskom golu protiv Škotske na Euru 1996. Kako je bio majstor s loptom u nogama, nestašni Englez je isto tako bio majstor i s čašom u ruci.

A sada ima svoju nasljednicu. Reklo bi se, kakav otac, takav sin. U ovome slučaju, kakav otac, takva kćer. Bianca Gascoigne poznata je diljem Velike Britanije kao model i TV voditeljica, a pored profesionalnih obaveza voli i partijati, kao da sutra ne postoji. Baš kao i njezin otac Paul koji to radi na još žešći način.

Tu tamo je znala medijima pokazati svoje međunožje, a kako njeni obožavatelji ne bi zaboravili kako izgleda njezino tijelo, na Instagramu zna objaviti golišave fotografije. 

Paparazzi su nestašnu Biancu uhvatili kako šeta plažom, a gle slučajnosti, bila je u kupaćem kostimu. Grudi su htjele pobjeći iz gornjeg kostima, a guza joj je 'pojela' tange.

Provokativna Bianca nastavila je po svome. Proslavila je 33. rođendan te i dalje uživa u partijanju, bez čega ne može. Uostalom, bez toga nije mogao ni njezin otac pa je nekoliko puta završio u zatvoru, bolnici sve dok nije otišao na odvikavanje od alkohola.

No, okrenimo se malo vedrijoj strani i uživajte u pogledu na seksi Biancu...

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 09.11.2019.

    A kaj fufljate bez veze vi ljubomorci/ke, cura je super dobro izgleda pa neka joj. Izađite malo na cvijetni ,na špicu pa pogledajte domače sponzoruše od 20 godina. Ova bar ima 33 a stari joj ima lovu.

  • tusampjeseice 08.11.2019.

    kud bas "mrkva" oblik tijela

  • Milokliz 08.11.2019.

    Joj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare