To je to što me zanima!

Uf, vruće! Klub objavio sliku ozlijeđene igračice u tangama

Naime, Julija je na treningu ozlijedila gležanj a njezin klub je to objavio na društvenim mrežama, uz njezinu sliku gdje joj je zavijen gležanj i kako leži u tangama...
Vidi originalni članak

Do danas, za Juliju Ušakovu je rijetko tko čuo, no poslije jedne objave hokejaška golmanica postala je jako poznata u svijetu. A prste u tome ima Hokejaški klub Spartak iz Moskve čija je Julija i članica, a oni su na neobičan način objavili ozljedu svoje zgodne golmanice.

Naime, Julija je na treningu ozlijedila gležanj, a njezin klub je to svima obznanio na društvenim mrežama, objavivši njezinu sliku gdje joj je zavijen gležanj i kako leži u tangama.

- Ozljeda na donjem dijelu tijela naše napadačice Julije Ušakove. Spartak ju je stavio na listu ozlijeđenih - napisali su u opis objave.

Ta objava izazvala je erupciju komentara i uvreda na račun ruskog kluba. No, ovo je zapravo pokušaj marketinga jer Julija radi na klupskoj televiziji, a ne sumnjamo da će nakon ove objave porasti gledanost televizije.

- Iskrenula sam gležanj, pronašla mali nabor ispod guze i slomila dva nokta, sve u jednom danu. Riješit ću probleme prema važnosti, prvo ću ukloniti nabor, onda otići na manikuru, a gležanj će proći sam- napisala je zgodna golmanica koju na Instagramu prati preko 400 tisuća ljudi.

Objava kluba sigurno joj nije teško pala, jer fanove svakodnevno časti provokativnim fotografijama. Stoga ni ne čudi što djelatnik zadužen za društvene mreže Spartaka nije uspio odoljeti. Uvjerite se i sami.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • tinaaaa 01.10.2018.

    Kao prvo nisu tange nego brazilke a drugo ajde jednom neka piše kako je...nit prevodit znate, niti pravilno prepisati, ne znate iščitati iz slike... a o autorskim člancima ne možemo jer ih nema! Čestitke dva četiri h

  • BatoMajkemi 30.09.2018.

    Stavio bih joj svoj toplomjer. Svih 10 cm.

  • glinac 30.09.2018.

    Koje stopalo majko mila... Slobodna procjena 43

Komentiraj...
Vidi sve komentare