To je to što me zanima!

UFC borac izazvao ženu na meč bez rukavica: Dao svoju cijenu

UFC-ov velteraš očito se odlučio našaliti s borkinjom s kojom je inače u odličnim odnosima, ali dio javnosti misli da se Perry ne bi trebao šaliti o borbama s ženama budući da je optužen za nasilje nad istima
Vidi originalni članak

Popularnu Paige VanZant dijeli tek nekoliko dana od debija u 'bare knuckleu', odnosno boksu bez rukavica, protiv Britain Hart. 

Povodom njezine prve borbe u toj organizaciji, oglasio se i UFC-ov borac Mike Perry koji je također zainteresiran za nastup u boksu bez rukavica, naravno, ako ga zadovolji ponuda.

A koliko bi ga zadovoljilo? Kako je sam napisao u objavi na Twitteru, ušao bi u ring s VanZant za 'simboličnih' četvrt milijuna dolara. 

UFC-ov velteraš očito se odlučio našaliti s borkinjom s kojom je inače u odličnim odnosima, ali dio javnosti misli da se Perry ne bi trebao šaliti o borbama s nježnijim spolom budući da je optužen za nasilje nad bivšom ženom.

- Stavio je koljeno na moj trbuh, time me pridržavao dolje i udarao "ground n' pound' sve dok se nije umorio. Uspjela sam pokriti lice, ali dobila sam hematome po stražnjoj strani glave. Cijela desna strana ruke, moje noge, rebra, sve je bilo u modricama idućih nekoliko dana. Sav svoj bijes iskalio je na meni. Kod zadnjeg udarca, mislim da je zato i stao, čulo se kako mi rebro puca. Stao je i sjeo sa strane, no mislim da se zapravo samo umorio - izjavila je u jednom intervjuu Danielle Nickerson koja je je kao glavni uzrok Perryjeve nasilne strane označila alkohol.

Ipak, sudeći po njegovom Instagram profilu, Perry se trudi popraviti, posebno zato što je nedavno u vezi s Latory Gonzalez dobio dijete.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Superheroj s Podunavlja 05.02.2021.

    Ja ne mogu shvatit nikoga ozbiljno tko koristi izraz "borkinja." U životu to nisam od nikoga čuo, samo od novinara.

  • doormat 04.02.2021.

    Za ovakve ufc borce postoje pepeljare u kafićima na stolu, bliže mojoj ruci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare