To je to što me zanima!

UFC borac u uličnoj tučnjavi: Mogao sam ga ubiti, ali nisam

Dijelim svoj život s vama, ali ako počnete gurati nos gdje mu nije mjesto, onda vi i netko vaš možete osjetiti udarac profesionalca. U redu je kada mene neko udari, ali nije u redu kada ja vratim - zapitao se Perry (28)
Vidi originalni članak

Prvo je on udario mene. Što mislite, zašto su ljudi počeli snimati?

Tako je UFC borac Mike Perry (28) objasnio objavu na svome Instagram profilu u kojoj se vidi kako je sudjelovao u uličnoj tučnjavi u Las Vegasu, no on ima opravdanje. 

GDJE ĆE BITI UFC 249? Kladionice bruje: Meč Khabib - Tony ide u međunarodne vode?

- Odmaknuo sam se, ali me slijedio sa stisnutim šakama. Kada sam stao kod djevojke njegova pijana g**ica se omela, ali me nastavio maltretirati. Odlučio sam stati svemu na kraj, budući da on nije - pojasnio je, a onda dodao:

PREMETALJKE S BORBOM Khabiba poslali u Rusiju, White tvrdi: Imam lokaciju UFC-a 249

- Zadao sam mu direkt sekundu prije nego li je pogledao lijevo. Mogao sam ga uništiti na podu, ubiti, ali sam odšetao i popričao s policijom. Svi vi koji mislite da ste nešto učinili za mene, igrate se s vatrom i opeći ćete se. Ako poštujete moj privatni prostor, sve možemo riješiti razgovorom. Osuđujte me koliko god želite vi plačljivi licemjeri, ali vodim iskren život i najiskrenija sam osoba koju znam. Dijelim svoj život s vama, ali ako počnete gurati nos gdje mu nije mjesto, onda vi, vaša mama, otac, žena, muž, sestre, braća, kćeri, sinovi, djedovi i bake mogu osjetiti udarac profesionalca. U redu je kada mene neko udari, ali nije u redu kada ja vratim - zapitao se Perry u očito uzavreloj objavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 31

  • mario080 28.03.2020.

    Imam dojam da se ovaj kvazi birac ukakio i to dobro ! Zauzeo je gard kao da je u ringu dok ovaj stoji mrtav pijan !

  • muskarac72 28.03.2020.

    Smardu na kvarnjaka si ga udario. Covjek uopce nije bio agresivan. Gnjido. Nikada neces nista postici takvim stavom.- like okrene pogled a on zvekne u bradu. da si imao ono nesto izmedu nogu plasirao bi udarac ranije ili kasnije. htio si biti siguran da nece biti povrata.

  • kumerletaur171 28.03.2020.

    Star video barem 6, 7 mjeseci

Komentiraj...
Vidi sve komentare