To je to što me zanima!

UFC-ova legenda potukla se sa izbacivačem u striptiz klubu...

Jiu-jitsu majstor B.J. Penn opet je dospio na naslovnice. Dakako, ne zbog kvalitetnih predstava u ringu, nego zbog tučnjave u i ispred striptiz kluba na Havajima. Deblji kraj izvukao je nesretni izbacivač
Vidi originalni članak

Američki MMA borac B.J. Penn (40) baš zna kako doći na naslovnice. Legenda UFC-a u probleme je upala u noćnom provodu na Havajima. Otišao je Penn pogledati što nude lokalne striptizete u jedan klub, ali se malo zaigrao pa porječkao sa stasitim izbacivačem.

Došlo je do tučnjave koju su dvije 'gromade' nastavile ispred kluba, a snimku okršaja objavio je TMZ Sport. Pokušali su Penna i izbacivača razdvojiti prijatelji, ali nestašni se UFC-ov borac otrgnuo i opet napao nesretnog zaštitara koji se prema snimci nije dobro proveo.

Pogledajte video:

Penn je bio gol do pasa, vjerojatno pod utjecajem alkohola, a izbacivača je 'riješio' jiu-jitsu zahvatima. Ipak je u toj borilačkoj vještini majstor. Na poprište događaja brzo je došla policija koja je sve smirila. 

Penn je legenda UFC-a, ali za pobjedu ne zna od 2011. godine. Eto, sada se barem može pohvaliti da je pobijedio izbacivača, a kako će na te njegove eskapade izvan ringa reagirati UFC, to tek treba vidjeti.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Gunersss_ 26.06.2019.

    ja vidim samo da se grle i to je to!!

  • kristijan066 26.06.2019.

    E majstore na krivog si uletio tako ti je to kad si umišljeni izbacivać i misliš da si najjači na svijetu pa popiješ batine za cijeli život

  • ursus335 26.06.2019.

    Izbacivaciu klubovima su najvece dnk drustva. Koliko sam ih samo po Osijeku vratio na tvornicke postavke

Komentiraj...
Vidi sve komentare