To je to što me zanima!

UFC prvakinja joj unakazila lice: 'Fali joj veliki komad čela...'

Julianni fali velik komad njenog čela. Morat će odmah posjetiti plastičnog kirurga. Trebat će joj neko vrijeme da se oporavi, a nakon toga ne znam što će biti s njom, rekao je šef UFC-a
Vidi originalni članak

Dugih pet godina Amanda Nunes bila je neprikosnovena vladarica UFC-ove bantam kategorije sve dok u prosincu prošle godine nije šokantno izgubila od Julianne Pene. Obećala je da će vratiti pojas pod svaku cijenu, a to je napravila noćas u glavnoj borbi večeri na UFC 227.

Nunes je u sjajnom meču jednoglasnom odlukom sudaca pobijedila Penu i opet zasjela na tron bantam kategorije. Najavila je nokaut, nije uspjela, ali je isprebijala svoju protivnicu. Kakve sve udarce je Pena preživjela, najbolje pokazuje njezino čelo. Nunes joj je laktovima nanosila veliku štetu na licu, toliko da je krajem meča lice njezine protivnice bilo prekriveno krvlju. 

I šteta je velika. Dana White je potvrdio kako Penu čeka šivanje i višemjesečna pauza.  

- Julianni fali velik komad njenog čela. Morat će odmah posjetiti plastičnog kirurga. Trebat će joj neko vrijeme da se oporavi, a nakon toga ne znam što će biti s njom. Poprilično je prebijena večeras. Pet ili šest nokdauna vidjeli smo u prve dvije runde. Bila je uzdrmana. Trebat će joj neko vrijeme da se oporavi i provede vrijeme sa svojom kćerkom prije nego krenemo dalje - rekao je šef UFC-a. 

Amanda Nunes je u velikom stilu vratila pojas. Dominira je od prve minute, nekoliko puta poslala protivnicu u nokdaun, ali hrabra Pena je to sve preživljavala i izdržala meč do kraja. Ipak, posljedice su ogromne.

- Mislim da je bila u potpunosti dominantna. Bilo je oko pet nokdauna u prve dvije runde. Velika je razlika između pokušaja ‘submissiona‘ i nokdauna. Ne može se niti usporediti. Julianna je stvarno žilava i njena upornost je nenadmašna. Htjela je pobijediti. Ipak, mislim da je Amanda bila dominantna i ovaj meč nikako se ne može okarakterizirati kao tijesna borba ili nešto takvo. Bila je to kompletna dominacija - rekao je White. 

POGLEDAJTE VIDEO: SELVER MAHMIĆ VS. MARTIN BATUR

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mandalorian67 02.08.2022.

    Ja bi da neka zena mene tako istuce

  • japanokinezjapano 01.08.2022.

    Tako bi rado da se dočepam tog Dena da ga malo dovedem u promjenu ličnog opisa i da onda komentira gdje sve treba ići i koga sve posjetiti da mu vrati prijašnji izgled. Znam da je to skoro pa nemoguće ali ipak se nadam.

  • pametnijiodtebe 31.07.2022.

    Svaka cast Peni, zena je zombi

Komentiraj...
Vidi sve komentare