Obavijesti

Sport

Komentari 8

UFC prvakinja joj unakazila lice: 'Fali joj veliki komad čela...'

UFC prvakinja joj unakazila lice: 'Fali joj veliki komad čela...'

Julianni fali velik komad njenog čela. Morat će odmah posjetiti plastičnog kirurga. Trebat će joj neko vrijeme da se oporavi, a nakon toga ne znam što će biti s njom, rekao je šef UFC-a

VIDEO

Dugih pet godina Amanda Nunes bila je neprikosnovena vladarica UFC-ove bantam kategorije sve dok u prosincu prošle godine nije šokantno izgubila od Julianne Pene. Obećala je da će vratiti pojas pod svaku cijenu, a to je napravila noćas u glavnoj borbi večeri na UFC 227.

Nunes je u sjajnom meču jednoglasnom odlukom sudaca pobijedila Penu i opet zasjela na tron bantam kategorije. Najavila je nokaut, nije uspjela, ali je isprebijala svoju protivnicu. Kakve sve udarce je Pena preživjela, najbolje pokazuje njezino čelo. Nunes joj je laktovima nanosila veliku štetu na licu, toliko da je krajem meča lice njezine protivnice bilo prekriveno krvlju. 

MMA: UFC 277-Pena vs Nunes

I šteta je velika. Dana White je potvrdio kako Penu čeka šivanje i višemjesečna pauza.  

- Julianni fali velik komad njenog čela. Morat će odmah posjetiti plastičnog kirurga. Trebat će joj neko vrijeme da se oporavi, a nakon toga ne znam što će biti s njom. Poprilično je prebijena večeras. Pet ili šest nokdauna vidjeli smo u prve dvije runde. Bila je uzdrmana. Trebat će joj neko vrijeme da se oporavi i provede vrijeme sa svojom kćerkom prije nego krenemo dalje - rekao je šef UFC-a. 

Amanda Nunes je u velikom stilu vratila pojas. Dominira je od prve minute, nekoliko puta poslala protivnicu u nokdaun, ali hrabra Pena je to sve preživljavala i izdržala meč do kraja. Ipak, posljedice su ogromne.

- Mislim da je bila u potpunosti dominantna. Bilo je oko pet nokdauna u prve dvije runde. Velika je razlika između pokušaja ‘submissiona‘ i nokdauna. Ne može se niti usporediti. Julianna je stvarno žilava i njena upornost je nenadmašna. Htjela je pobijediti. Ipak, mislim da je Amanda bila dominantna i ovaj meč nikako se ne može okarakterizirati kao tijesna borba ili nešto takvo. Bila je to kompletna dominacija - rekao je White. 

POGLEDAJTE VIDEO: SELVER MAHMIĆ VS. MARTIN BATUR

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...