To je to što me zanima!

UFC u Zagrebu! Stipe Miočić će se za titulu boriti u Areni?

Nakon Krakova i Londona, UFC po prvi put dolazi u ovaj dio Europe, i to baš u Zagreb 10. travnja. Nije nemoguće ni da se tamo Stipe Miočić bori za naslov prvaka
Vidi originalni članak

UFC po prvi put stiže u Hrvatsku! Najpoznatija svjetska MMA-organizacija objavila je kako će se jedan od njenih događaja održati u nedjelju, 10. travnja u zagrebačkoj Areni.

Iako još uvijek nije poznat popis boraca koji će nastupiti u Areni, nije nemoguće da se upravo tamo održi i meč za naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji gdje Amerikanac hrvatskih korijena Stipe Miočić čeka pobjednika meča Fabrício Werdum - Cain Velázquez.

- Bilo bi ispunjenje sna boriti se u Hrvatskoj! Bio sam tamo prošle godine i trenirao s Mirkom Filipovićem. Bilo je odlično iskustvo vidjeti zemlju i provesti vrijeme s obitelji - rekao je Stipe i dodao:

- Ne znam što UFC planira za moju sljedeću borbu, ali svakako planiram navratiti do Hrvatske.

UFC tako otvara novo poglavlje u Europi nakon premijere u Krakovu u travnju prošle godine. Osim u Zagrebu, najavljen je i događaj u Rotterdamu za 8. svibnja.

- Hrvatska je sportska nacija i više smo nego oduševljeni da ćemo ugostiti tako spektakluarnu borilačku organizaciju kao što je UFC. Ne samo zbog ljepote sporta, nego jer UFC promovira zdravlje, želju za uspjehom i način života. Jako sam uzbuđen što će Arena Zagreb biti prva lokacija u regiji koja će održati ovaj događaj i ući u povijest UFC-a - rekao je Miroslav Stanec, menadžer za projekte Arene Zagreb.

Prodaja ulaznica za UFC Fight Night u Zagrebu počinje u petak, 12. veljače.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • DenRum 11.01.2016.

    Fabricio Werdum je dao sansu Cainu Velasquezu za revans borbu i Cain nema nimalo sanse da dobije mec. Repriza je uzaludna .Poraz mu opet sljedi .Ukoliko administracija UFC zakljuci,( sto je moguce ), da je suvino ponavljati mec izmedju njih dvojice Stipe Miocic bi tako mogao direktno da dobije sansu i to u ZG protiv Fabrrica.Miocic takodjer nema nimalo sanse da dobije mec protiv Fabricio Werdum jer Miocic nema ground skill kakav je potreban da nadvlada Fabricia.A taj mec se moze cak i desiti u ZG ,zavisi sto administracija UFC odluci ......

  • SAINT 09.01.2016.

    datum je značajan , idemo Stipe.

  • cune5 09.01.2016.

    Bez obzira na sve, Arena bi bila puna ko kineski brod, a bilo bi još dodatno bolje kad bi i Mirko nastupio pa makar i u boksu ili neka K-1 borba. Oduvijek sam tvrdio da bi Mirko sad trebao upasti u boks i na osnovu svojega ugleda dobit neku bolju borbu i za tili čas bi dogurao do europske pa onda do svjetske titule, a boks mu je bar 3-4 puta lakši nego ovaj UFC. Ili da mu daju nekog iz vrha K-1 - i to bi uz Stipu bio spektakl možda i stoljeća u Zagrebu. Ak nemre nastupat u UFC ili MMA, vjerojatno može u boksu - nemam pojma, ali u njegovim godinama boks mu ne bi trebao stvarat neke veće probleme. Holyfield, Foreman, Hopkins, Roberto Duran su u 40-tim odrađivali fantastične mečeve. Osobno bih volio vidjeti meč Mirka i Tysona, Mirka i Holyfielda ili Mirka i Hopkinsa, a tu se muva i James Toney koji se čak usudio ući u kavez Randy Coutureu, a bio je svjetski prvak u 4 kategorije. Možda bi trebalo dovući Shannon Briggsa koji je toliko želio Klička, a sad to više nije fora, pa da se malo napravi atmosfere. Ako bi Mirko sredio Briggsa, automatski bi upao među pretendente za naslov svjetskog prvaka u boksu, jer Briggs je tu negdje, a i bio je prvak.Glavno da je spektakl. E kad bi to barem bilo u Zagrebu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare