To je to što me zanima!

Ugledni novinar podigao buru: 'Igrači traže ostavku Repeše"

Barem jedan hrvatski košarkaš zatražio je ostavku Jasmina Repeše, tvrdi cijenjeni košarkaški novinar David Pick, koji piše za Eurobasket.com. Stavio je to na Twitter
Vidi originalni članak

Hrvatska košarkaška reprezentacija je izgubila od Grčke na SP-u i kompromitirala šanse za osminu finala. Moramo pobijediti Portoriko večeras (18:00) ili možemo zaboraviti drugi krug. Dosta prašine uoči ključne utakmice za našu reprezentaciju podigao je ugledni košarkaški novinar David Pick, koji piše za Eurobasket.

"Barem jedan hrvatski igrač zatražio je ostavku Jasmina Repeše", tvrdi David Pick.

Pick je to podijelio s fanovima na Twitteru. 

No prema informacijama iz našeg tabora, nema nikakvog raskola u momčadi niti je itko od igrača pomislio na ovo što tvrdi novinar Eurobasketa. Igračima je teško pao poraz od Grčke i najavili su kako će punom snagom ići na Portoriko kako bi se iskupili za loš nastup u prijašnjoj utakmici. Susret počinje u 18 sati.

Hrvatska je otvorila Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj neuvjerljivom pobjedom protiv slabašnih Filipina. Potom smo dobili Argentinu uz pohvale njihovih zvijezda pa iznenađujuće izgubili protiv Senegala u utakmici u kojoj smo se raspali.

Repeša je nakon te utakmice za poraz okrivio "balkanski mentalitet". Nije štedio hrvatski izbornik igrače niti nakon poraza od Grčke.

- Rekao sam im da ne mogu vjerovati da se još nisu priviknuli na sudački kriterij. Inače zagovaram čvršću igru pa mi je nevjerojatno da na poluvremenu imamo četiri faula - rekao je Repeša nakon utakmice protiv Grčke. 

Sastanak u svlačionici je potrajao... Jedno je sigurno, Hrvatskoj treba pobjeda protiv Portorika. Kalkulacijama ćemo se baviti nakon te utakmice. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • jabbar 04.09.2014.

    Prije se bu cijeli igrački kadar promenil nego maknu Balkanca!

  • Borko Maestro Borkic 04.09.2014.

    Dobri igrači loš kolektiv nije to samo odlika košarke .

  • chaz michael michaels 04.09.2014.

    aj jajajajaj jaj puerto rico

Komentiraj...
Vidi sve komentare