To je to što me zanima!

Ugrabio je nagradu ispred Joška Gvardiola, a sada ga Chelsea želi kupiti za 120 milijuna eura!

Kako piše Fabrizio Romano, poznati stručnjak za transfere, Chelsea je u pregovorima s Benficom oko mladog veznjaka. On je već pristao doći na Stamford Bridge, no trebaju prvo Londončani smekšati tvrde Portugalce
Vidi originalni članak

Svjetsko prvenstvo nosi posebnu čar i priliku mnogim manje poznatim igračima da se dokažu i lansiraju u nogometne visine. A jedan od njih je Argentinac Enzo Fernandez.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovaj mladi veznjak bio je bitan kotačić Argentine na putu do naslova svjetskog prvaka. Ugrabio je i nagradu za najboljeg mladog igrača prvenstva, ispred našeg Joška Gvardiola, po mnogima nepravedno, a u domovini ga vide kao budućeg lidera reprezentacije nakon što se Messi umirovi.

Fernandezu je tek 21 godina, prije pola godine došao je u Benficu iz River Platea, no to kratko razdoblje, pogotovo nastup u Katru, podignulo ga je u visine. Kao i njegovu vrijednost. Nema te skautske bilježnice u kojoj njegovo ime nije podcrtano. Već sada je jasno kako će Benfica poprilično napuniti kasu jer ga je platila samo 12 milijuna eura.

Vrijednost na Transfermarktu je 55 milijuna eura, ali portugalski klub neće ga pustiti ispod 100 milijuna. No, taj iznos otići će još malo u visine.

Kako piše Fabrizio Romano, poznati stručnjak za transfere, Chelsea je u pregovorima s Benficom oko mladog veznjaka. On je već pristao doći na Stamford Bridge, no trebaju prvo Londončani smekšati tvrde Portugalce. Spremni su platiti čak 120 milijuna eura.

Hoće li to biti već na zimu, teško je prognozirati jer najveći transferi odvijali su se preko ljeta. Kako god, Fernandez bi uskoro mogao postati jedan od najskupljih mladih nogometaša. A tko zna, možda u Chelseaju zaigra zajedno s Gvardiolom...

POGLEDAJTE FNC 9: BATINIĆ VS LAZARZ

Idi na 24sata

Komentari 21

  • MatijaKezele 30.12.2022.

    Nažalost moramo shvatiti jednu stvar. Veznjaci i napadači će uvijek bit cjenjeniji u nogometu od branića i golmana. Sjetite se da je Ronaldo dobio zlatnu loptu ispred Neuera one godine, a Neuer branio čudesno, ali je golman. Nema veze onaj izbor s namještanjem, već su braniči nedovoljno cjenjeni

  • masterb 30.12.2022.

    Ovaj ce biti takav promasaj, igrac kvalitete za klubove iz sredine tablice Premier lige. Ni blizu vrijedan tih novaca. Cak ni to svjetsko nije nesto posebno odigrao al dobio je tu kupljenu nagradu i evo ti hype. Samo nisam ocekivao da ce se neko bas tako navuc kao Celzi.

  • nimans 30.12.2022.

    Kad je Chelsea vdio, kako Messi vrti Gvardiola, odmah su ga zaboravili!

Komentiraj...
Vidi sve komentare