To je to što me zanima!

Dejan Lovren otpao je za Euro?!

Dejan Lovren imao je problema u Zenitu gdje je preskočio završnicu sezone, a čini se kako lider hrvatske obrane nije potpuno riješio svoje zdravstvene probleme...
Vidi originalni članak

Današnji dan nije donio puno zadovoljstva u redove hrvatske nogometne reprezentacije, popodnevni trening preskočio je Dejan Lovren. I to prilično iznenađujuće, no čini se kako njegovi problemi s ozljedom koljena koju vuče još iz Zenita nisu tako blage naravi. 'Vatreni' su u Rovinju u 18 sati izašli na trening, a Dejan Lovren je ostao u hotelu.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska u Rovinju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zlatko Dalić odmah se vidno zabrinuo, a postoji mogućnost da lider i snažni oslonac hrvatske obrane propustiti i kompletno Europsko prvenstvo. Hrvatski izbornik odmah je poručio kako je "stanje prilično ozbiljno", te da će do utorka (kada je i zadnji dan prijava za Euro) vidjeti kakvo je stanje s hrvatskim braničem.

- Osjetio je staru ozljedu s kojom je došao, ponovila se i vidjet ćemo kakva je situacija. Morat će na pregled, treba vidjeti kako će biti, nadam se da će sve završiti dobro. Moramo biti optimisti, ali i oprezni. Imao je taj problem s ligamentom zbog čega nije igrao zadnje četiri utakmice za Zenit. Bilo je sve u redu, oporavio se, zaista je jako dobro trenirao, a onda je ponovno osjetio bol - rekao je izbornik, i ostavio ipak tračak nade:

- Nije sve gotovo. Odluku odgađam do utorka, kad je zadnji rok za prijavu igrača Uefi.

Dejan Lovren skupio je 64 nastupa za 'vatrene', briljirao i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a sada se bori s neugodnom ozljedom. Zbog tih je problema s ligamentom koljena Lovren propustio finiš prvenstvene sezone, a vrlo vjerojatno će propustiti i Europsko prvenstvo.

No nada i dalje postoji, barem do utorka kada će Zlatko Dalić Uefi poslati konačni popis igrača za svoje drugo veliko natjecanje...

Tko će na stopera?

Problema s ozljedom ima i Filip Uremović koji je počeo trenirati odvojeno u Zagrebu (na pretpozivu je), ali daleko je od forme za veliko natjecanje.

- Nije dobra situacija s Uremovićem i mislim da neće moći na Euro. Previše bi izostao s priprema i nema smisla. Šteta, vjerujem da bi nam dobro došao jer bi pokrivao nekoliko pozicija u obrani - kaže Dalić.

I njega će Dalić čekati do zadnjega, a na stoperskim pozicijama ostaju mu Duje Ćaleta-Car, Domagoj Vida, Mile Škorić i Joško Gvardiol, kojega je planirao koristiti kao beka. Na pretpozivu je ostao Marin Pongračić koji je bez utakmice više od mjesec dana.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • ivan004_1 29.05.2021.

    Sreca pa žena voli tatrane

  • Čeljo Brtika 29.05.2021.

    Sad se Vida neće imati s kim dodavati 650 puta po utakmici

  • MatijaKezele 29.05.2021.

    Kolko god da je dobar igrač još bolje da ga nema. Onako prozivat mlade igrače, a on ima "bistrih" intervencija na pretek... Zatim prigovara Sosi, koji je i zaslužio kritiku, ali on ima šutjet zbog onog uoči EURA u Francuskoj. Samo bi narušio atmosferu u repki, tak da nikakve štete

Komentiraj...
Vidi sve komentare