To je to što me zanima!

'Uh... Kao da izlaziš s tipom koji je pušiona i moraš ga se riješiti'

Najbolja tenisačica svih vremena nije mogla završiti meč dva poena od pobjede pa je za pobjedu okrivila umor i iznijela zanimljivu usporedbu. Godine su tu i nakon korona-pauze je baš i ne ide
Vidi originalni članak

Vodila je 7-5, 5-3 i imala 30-0 na servisu protiv 13 godina mlađe Marije Sakkari i to se činilo kao završena priča. Ali i osvajačica 23 Grand Slama Serena Williams (38) pokazala je koliko je (ženski) tenis često prevrtljiv.

Amerikanka je izgubila drugi set u tie-breaku 7-5, a treći glatko 6-1 i ispala u trećem kolu WTA Cinccinatija, koji se igra na terenima US Opena. Od meča u kojem je imala sve u svojim rukama postala je neprepoznatljiva.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako Serena udara

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mislim da mentalno ne pomaže kad znaš da je meč gotov, da si ga dobio i noge su ti umorne, a onda postaješ još umorniji. Bila sam u lošoj situaciji - rekla je Serena nakon poraza u New Yorku pa iznijela zanimljivu usporedbu:

- To je kao da si na spoju s dečkom koji je pušiona. Upravo mi se to dogodilo. Kao da sam se morala riješiti tog dečka. Nema smisla i frustrirajuće je.

Nakon šestomjesečne stanke zbog pandemije korona virusa Serena nema previše razloga za optimizam nekoliko dana uoči lova na 24. veliki turnir, čime bi se izjednačila s rekorderkom Margaret Court. Svih pet mečeva od povratka igrala je u tri seta, a izgubila dva.

- Teško je igrati kako sam igrala i ostati pozitivan. Igrati devet sati u jednom tjednu je previše. Inače ne igram tako dugo. Trebala sam pobijediti i nema izlika. Bilo je teško, ali imala sam toliko prilika za pobjedu. Moram pronaći način kako pobjeđivati u takvim mečevima - rekla je mlađa sestra Williams.

Što se Sakkari tiče, 23. igračice na WTA ljestvici, u četvrtfinalu je kasnije u srijedu očekuje Britanka Johanna Konta.

- Ponosna sam što sam pobjednički završila takav meč, pokazala sam mentalitet i borbeni duh - rekla je Maria, pokušavajući prikriti činjenicu što je do pobjede najviše došla neprisiljenim pogreškama favorizirane protivnice, njih čak 58.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • walentkane 26.08.2020.

    jedna od najboljih a ne najbolja svih vremena

  • posljednji zagorac 26.08.2020.

    Godine svoje rade... to je sport i da nije tako ne bi bilo zanimljivo! Sad da se primi intezivnog treninga situacija bi se mogla brzo okrenuti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare