To je to što me zanima!

Uh, ovo boli! Malteški amater osramotio je kapetana Engleza

Kapetan Engleske Wayne Rooney našao se na žestokom udaru navijača nakon što ga je u sinoćnjoj utakmici u kvalifikacijama za SP osramotio malteški amater gurnuvši mu loptu kroz noge
Vidi originalni članak

Wayne Rooney daleko je od najboljih svojih dana kada je palio i žario Europom u dresu Manchester Uniteda i engleske reprezentacije. No i takav je kapetan obje momčadi u kojima igra. Ipak, ono što pokazuje na terenu daleko je od toga da zaslužuje kapetansku traku velikana poput 'tri lava' i 'crvenih vragova'.

Najbolji primjer dolazi iz Londona s utakmice Engleske i Malte u koju je Rooney ponovno suigrače predvodio s trakom oko ruke. U debiju Garetha Southgatea na klupi Engleske Waynea je osramotio amater i momčadi Malte koji mu je u jednom trenutku loptu gurnuo kroz noge.

Navijači su bijesni na cijelu momčad jer pobijediti slabašnu Maltu samo 2-0 na Wembleyu nikako ne odgovara ugledu jedne reprezentacije kakva je Engleska. Posebno ih ljuti Rooney kojem su čak i zviždali iako je krivac za njegovu lošu igru svakako i izbornik koji ga je postavio u vezni red.

Rooney je bio vjerojatno najgori igrač na terenu, no Southgate ga brani i govori kako je sramota tako se ponašati prema legendi engleskog nogometa. Kako god bilo, malteškog amatera Wayne Rooney sigurno neće samo tako zaboraviti.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 10.10.2016.

    dešava se i naboljima

  • strmi007 10.10.2016.

    događa se!!

  • K4f1k 09.10.2016.

    I Messi je prije 2 godine dobio porciju ćevapa od Badelja pa je i dalje daleko najbolji na svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare