To je to što me zanima!

Uhićeni huligani koji su napali navijače Hajduka u Zagrebu

Za pet osoba zatražen je istražni zatvor, a četiri osobe (Marko B., Domagoj Č, Nikola i Ivor F.) su nakon svega i pritvorene. Za očekivati je da će, nakon detaljnije istrage, biti novih uhićenja
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija kazneno je prijavila šest osoba (svi muškarci u dobi od 21 do 30 godina), koje su 17. veljače ove godine nasilno ušle u prostorije Društva prijatelja Hajduka u Ozaljskoj ulici u Zagrebu. Za pet osoba zatražen je istražni zatvor, a četiri osobe (Marko B., Domagoj Č, Nikola i Ivor F.) su nakon svega i pritvorene.

Policija je prvotno objavila da je riječ o pet osoba, a naknadno je dodala još jednu. Maskirani napadači su ušli u prostorije dok su se članovi Društva družili i zabavljali i pritom ih napali palicama i bocama. Lakše su ozlijedili 49-godišnjaka.

Prema iskazu očevidaca, desetak huligana ušlo je u prostorije dok ih je još 15-ak čekalo ispred. Policija je iste večeri privela pet mogućih počinitelja, koje je nakon ispitivanja pustila. Naknadno su privedeni, a za očekivati je da će, nakon detaljnije istrage, biti novih uhićenja.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • d620 10.03.2017.

    uhiceni huligani. smjestit u zatvor i bacit kljuc u wc skoljku. i naravno penal za barcu!

  • Gaius_Julius 10.03.2017.

    Ove su naravno nasli, a o huliganima koji su napali suca ni traga ni glasa! Nista ni onima koji su napali izbornika, ni o onima koji su napali Mamica, ni o onima koji su radili sr na HR-Ceska itd itd. Fuj!

  • _Varešak_ 10.03.2017.

    Vratiti huliganima istom mjerom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare