To je to što me zanima!

'Uhićeni su napadači. Imali su elektrošokere, a jedna slučajna prolaznica ozbiljnije ozlijeđena'

Bivši reprezentativac Srbije Duško Tošić i Andreja Milutinović, koordinator za fizičku pripremu i rehabilitaciju igrača reprezentacije Srbije, te još nekolicina nogometaša, napadnuti su jutros na Kalemegdanu
Vidi originalni članak

Da bih spriječio nagađanja, točno je da smo moje kolege nogometaši (od kojih trojica stranaca) i ja jutros napadnuti na jutarnjem treningu, na Kalemegdanu. Napala nas je veća grupa huligana koja je bila naoružana elektrošokerima i noževima, napisao je Duško Tošić na Instagramu, oglasivši se tako prvi put o incidentu o kojemu su par sati ranije izvijestili srpski mediji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, bivši reprezentativac Srbije Duško Tošić i Andreja Milutinović, koordinator za fizičku pripremu i rehabilitaciju igrača reprezentacije Srbije, te još nekolicina nogometaša, napadnuti su jutros na Kalemegdanu dok su trčali. 

BIVŠI REPREZENTATIVAC Trojica su nožem i kamenjem u Beogradu napali Duška Tošića

Ipak, Tošić je u svojoj objavi ispravio tamošnje medije rekavši da su napadači imali elektrošokere i noževe, a ne kamenje. Srećom, svi su prošli bez ozljeda za sportaše, ali ne za jednu ženu koju su uspjeli ozlijediti i to ozbiljnije.

'OVDJE JE APOKALIPSA' Liječnica iz 'srpskog Bergama': Šaljite pomoć, kolega nema, a pacijenti nam umiru svaki dan!

- Srećom, sve se završilo bez posljedica. Policija je blagovremeno reagirala i uhitila  napadače koji su, nažalost, uspjeli ozbiljnije ozlijediti jednu ženu koja je slučajno prolazila, rekao je Duško Tošić, a onda za par sati obrisao taj Instagram story. Vidjet ćemo u narednom vremenu što to znači. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Trump Jong Un 06.07.2020.

    I da je povređen imaju kućnog lekara koji dobro leči, mama kod čika doktora odmah ozdravila

  • LjiljanaMilovanovic 05.07.2020.

    A to ima samo u Srbiji, sva sreca kod nas u Hrvatskoj se ne desavaju ovakve gluposti, mi smo bar takvih stvari postedjeni.

  • Exterminator 05.07.2020.

    Vest dana na 24 sata

Komentiraj...
Vidi sve komentare