To je to što me zanima!

Uhvati me ako možeš! Halilović sijevnuo kao munja pa asistirao

Prvo je lijepo ukrao loptu na sredini terena, sletio se s lijeve strane poput munje i na kraju lukavo i precizno asistirao svom napadaču Vieri koji je to sproveo u mrežu
Vidi originalni članak

Alen Halilović nikako da uhvati kontinuitet dobrih igara od odlaska iz Gijóna 2016. godine. Pokušao je u HSV-u, nije se uspio nametnuti i onda je odlučio vratiti se u Primeru i zaigrati za Las Palmas.

Od siječnja 2017. boravi na Kanarima i tu pokušava pokazati koliko može, a svi znamo da može puno.

Kao najmlađi strijelac u povijesti 1. HNL te kao najmlađi debitant u povijesti Vatrenih u svojoj 21. godini mora samo uhvatiti pravi ritam i dobivamo još jednog sjajnog ofenzivca.

Ponekad bljesne, baš kao u ponedjeljak navečer protiv Malage. Na La Rosaledi 'izmislio' je vodeći gol za svoju momčad u 45. minuti.

Prvo je lijepo ukrao loptu na sredini terena, sletio se s lijeve strane poput munje i na kraju lukavo i precizno asistirao svom napadaču koji je to sproveo u mrežu.

Posebno je impresivan njegov neuhvatljivi trk kojeg domaći nisu mogli pratiti ni pogledom.

>>> ASISTENCIJU POGLEDAJTE OVDJE.

Iz igre je izašao u 64. minuti kada ga je zamijenio nekadašnji francuski reprezentativac Loic Remy. Las Palmas je pobijedio 3-1 i tako nakon dva uvodna poraza došao do svoje prve pobjede.

Podsjećamo, u utakmici prvog kola La Lige između Valencije i Las Palmasa, Alen je zaradio crveni karton pa je morao odraditi suspenziju.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Negann 12.09.2017.

    Sad je miran do proljeca!

  • cassini 12.09.2017.

    a LOL!!! protiv predzadnjeg na tablici..,malaga je ko i cibalija i sad je ovaj uspio dodat loptu i odma senzacija!!! LOL LOL LOL

  • NIKE 12.09.2017.

    Tata (biološki) platio članak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare