Sport

Komentari 19

Uhvati me ako možeš! Halilović sijevnuo kao munja pa asistirao

Uhvati me ako možeš! Halilović sijevnuo kao munja pa asistirao

Prvo je lijepo ukrao loptu na sredini terena, sletio se s lijeve strane poput munje i na kraju lukavo i precizno asistirao svom napadaču Vieri koji je to sproveo u mrežu

Alen Halilović nikako da uhvati kontinuitet dobrih igara od odlaska iz Gijóna 2016. godine. Pokušao je u HSV-u, nije se uspio nametnuti i onda je odlučio vratiti se u Primeru i zaigrati za Las Palmas.

Od siječnja 2017. boravi na Kanarima i tu pokušava pokazati koliko može, a svi znamo da može puno.

Kao najmlađi strijelac u povijesti 1. HNL te kao najmlađi debitant u povijesti Vatrenih u svojoj 21. godini mora samo uhvatiti pravi ritam i dobivamo još jednog sjajnog ofenzivca.

Ponekad bljesne, baš kao u ponedjeljak navečer protiv Malage. Na La Rosaledi 'izmislio' je vodeći gol za svoju momčad u 45. minuti.

Prvo je lijepo ukrao loptu na sredini terena, sletio se s lijeve strane poput munje i na kraju lukavo i precizno asistirao svom napadaču koji je to sproveo u mrežu.

Posebno je impresivan njegov neuhvatljivi trk kojeg domaći nisu mogli pratiti ni pogledom.

>>> ASISTENCIJU POGLEDAJTE OVDJE.

Iz igre je izašao u 64. minuti kada ga je zamijenio nekadašnji francuski reprezentativac Loic Remy. Las Palmas je pobijedio 3-1 i tako nakon dva uvodna poraza došao do svoje prve pobjede.

Podsjećamo, u utakmici prvog kola La Lige između Valencije i Las Palmasa, Alen je zaradio crveni karton pa je morao odraditi suspenziju.

Najčitaniji članci