To je to što me zanima!

Ukić: Moramo što više izmoriti Marjanovića, on im je ključan

Imamo snage, želje, volje, a u krajnjem slučaju i kvalitete za ovu utakmicu i sve sljedeće koje dolaze da pokažemo da možemo okrenuti još jednom 0-2, kaže Bilan
Vidi originalni članak

Cedevita u 20.30 sati u Domu sportova traži prvu pobjedu u finalnoj seriji ABA lige. Crvena zvezda vodi s 2-0, a Roko Ukić smatra da put do preokreta vodi preko 222 centimetra visokog centra Crvene zvezde Bobana Marjanovića.

- On je najveći faktor u seriji, moramo hrabrije igrati protiv njega i što više ga izmoriti - objasnio je razigravač Cedevite.

Repešina momčad u prvoj se utakmici spasila debakla i izgubila s 'prihvatljivih' devet razliku. Dan poslije u drugoj utakmici finalne serije bili su puno bolji i umalo izborili 'break'. U Pioniru su u nedjelju izgubili 69-65 pa danas imaju priliku smanjiti rezultat kako bi izbjegli 'metlu' i ostali u igri za naslov.

- Sigurno da je 2-0 ogromna prednost jer Zvezda ima tri meč-lopte. Ono što bih poručio i što sam već rekao svojoj ekipi na sastanku je da treba svakoga uvažavati i respektirati, ali ne treba se nikoga bojati. Mislim da smo mi specijalno u drugoj utakmici imali zaista veliku šansu. - rekao je Repeša.

Iako su na rubu ispadanja, u Cedeviti su svi puni optimizma.

- Imamo snage, želje, volje, a u krajnjem slučaju i kvalitete za ovu utakmicu i sve sljedeće koje dolaze da pokažemo da možemo okrenuti još jednom 0-2 - najavio je ponavljanje scenarija iz polufinalne serije Miro Bilan.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • hrci 29.04.2015.

    72-62 :)

  • Ronald555 29.04.2015.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

  • DoridDragović 29.04.2015.

    previse se opterecujete njihovim igracima,dajte nek oni pricaju o vama

Komentiraj...
Vidi sve komentare