To je to što me zanima!

Ukić ostaje zabetoniran na klupi Toronto Raptorsa

Do daljnjega će prva rezerva na mjestu razigravača Toronto Raptorsa biti Will Solomon, a Roko Ukić može se nadati samo mrvicama
Vidi originalni članak

Roko Ukić sinoć je odigrao tek posljednju minutu i pol u pobjedi Toronta kod Bobcatsa. Ne bude li skoro sličnih situacija, kad je utakmica već riješena, naš jedini NBA košarkaš mogao bi se načekati do nove prilike. Ulogu drugog razigravača Raptorsa neko vrijeme će imati Will Solomon.
- Prije utakmice u Charlotteu odlučili smo da ćemo Solomonu dati da neko vrijeme igra u kontinuitetu. On je potpuno drukčiji tip playmakera od Calderona (prvog razigravača Raptorsa), daje nam drukčiji izgled na terenu. Ako mu damo konstantniju minutažu, a on nastavi učiti, bit će sve bolji - rekao je trener Toronta Sam Mitchell.
Prema pokazanom u predsezonskim utakmicama, Solomon bi od početka sezone imao ulogu drugog playa da se nije ozlijedio. Ovako je Ukić odigrao prvih nekoliko utakmica, bez da je ostavio osobit dojam. S druge strane, Solomon je sinoć protiv Bobcatsa bio jedan od ključnih igrača u preokretu u zadnjoj četvrtini.
Međutim, to ne znači da je Rokova šansa propala, njegovo vrijeme će doći. Samo je pitanje kad.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare