To je to što me zanima!

Ukrajina pobijedila, Talijani sa Srbima za Svjetsko prvenstvo!

Ukrajinci će protiv Slovenaca igrati za 5. mjesto, a Talijani će se sa Srbima boriti za 7. poziciju, zadnju koja vodi na Svjetsko prvenstvo! Danas su izgubili 66-58...
Vidi originalni članak

Ukrajina je iznenađujuće pobijedila Italiju u utakmici za plasman i tako se plasirala na Svjetsko prvenstvo, koje se održava iduće godine u Španjolskoj.

Ukrajinci će tako protiv Slovenije igrati za 5. mjesto, a Talijani će se sa Srbima boriti za 7. poziciju, zadnju koja vodi na SP!

Italija je bolje otvorila susret, imala je 12-5 na startu. No do kraja poluvremena su vodstvo ispustili, štoviše, na odmor su otišli s 'pola' koša zaostatka. 

Na ulazu u posljednjih 10 imali su -3, a onda su potpuno stali, baš kao protiv Litve u četvrtfinalu. Nisu zabili koš skoro pet minuta, a Ukrajina je sa serijom 8-0 pobjegla na nedostižnih 66-58.

Jeter je opet bio sjajan, zabio je 20 koševa, samo je on bio dvoznamenkast. Zanimljivo, kod poražene momčadi su čak trojica bila dvoznamenkasta, ali nije bilo dovoljno. Najefikasniji je bio Aradori koji je ubacio 15 poena.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • SrbIN_3 20.09.2013.

    Grejmo Srbi! Idemo skuvat zablje batake i orlovim letom pravac Spanjolsak '14, pardon Spanija! :)

  • filip6 20.09.2013.

    Ajmo talijani razvalite srbe !!

  • tralalaaa 20.09.2013.

    sve kužim ali srpske predstavnike na ovem forumu nikak nemrem skužiti, tu ste došli na hrvatski portal blejati kak je nas jedna Litva pobjedila, a sjetite se kak su vaši odigrali ne samo protiv Španjolske nego i drugih reprezentacija a ovo protiv Španjolske je bil šećer na kraju,.. tu nekaj pametujete a tek morate izboriti svjetsko prvensto, mene bi bilo sram na vašem mjestu ošče čitati o uspjehu Hrvatske košarke a kamoli poljuvati po njoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare