To je to što me zanima!

Ukrajinski Superkup: Srna je asistirao u pobjedi Šahtara

Srna je odigrao cijeli susret za Šahtar, a nastup je okrunio dodavanjem Adrianu za prvi gol već u 5. minuti utakmice. Dudu je cijeli dvoboj prosjedio na klupi za pričuve
Vidi originalni članak

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i ukrajinskog prvaka Šahtara Darijo Srna asistirao je za vodeći pogodak u 2-0 pobjedi svoje momčadi u dvoboju Super kupa protiv Metalurga...

Dvije momčadi iz Donjecka sezonu su otvorile ogledom za Super kup odigranom na Avangard stadionu u Lugansku pred 21.000 gledatelja, a pobjeda i prvi trofej pripali su aktualnom prvaku Šahtaru.

Darijo Srna odigrao je cijeli susret za Šahtar, a nastup je okrunio dodavanjem Brazilcu Adrianu za prvi pogodak već u 5. minuti utakmice. Konačan rezultat postavio je još jedan brazilski nogometaš Costa u 35. minuti, a dodajmo da je drugi hrvatski reprezentativac u redovima Šahtara Eduardo cijeli dvoboj prosjedio na klupi za pričuve.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • HardWorkTraining 11.07.2012.

    bas me zanima zasto eduardo sjedi na klupi??? ili nije spreman ili je u nemilosti trenera??

  • paparazzi 2 11.07.2012.

    ma darijo srna će igrat još par godina u šahtaru a onda se vraća u hajduka :))

  • gospodinmomak 11.07.2012.

    j*** ti mater i treneru, pa daj stavi vise nasega brazilca igrati!!!!!!!!!!!!!! koji ste ga k*** doveli da sjedi na klupi?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare